Fatih Tezcan'dan O görüntülere çok sert tepki! 'Pensilvanya'daki o. çocuğu dahil hepinize...'

Yazar Fatih Tezcan, FETÖ'cülerin Ankara metrosundaki terör örgütü propagandası yaptığı görüntülere çok sert tepki gösterdi.
 Ankara metrosunda FETÖ propagandası yapıldığı görüntülere ilişkin sosyal medya hesabından konuşan Fatih Tezcan, "Hayat, sosyal medyaya benzemez. Halk, trollere benzemez. Medyada salladığın gibi metroda da sallarsın zannetme. Adamına rast gelirseniz hastaneler size yetmez. Bu milletin canlarına kıydınız, hakkını yediniz, siz teröristsiniz. Değilmiş gibi rol yapmanız, sizi kurtarmaya yetmez" dedi.
Fatih Tezcan, terör örgütü yandaşlarına çağrı yaparak, "FETÖ’den 3 talebimiz: 1-Şu ağır tahrik eylemlerinizi İstanbul’a da taşıyın. 2-Yerini, saatini önceden açıklayın. 3-Kaçmayın ve kameraları kapatmayın. Size şehitlerin selâmını (!) getirmek isteyen yiğitler var, kayda alın ki Pensilvanya’daki o.çocuğu dâhil hepinize ibret olsun" ifadelerini kullandı.

Melih Gökçek de çağrıda bulunmuştu

FETÖ'cülerin Ankara metrosunda yönetimden izin aldıklarını iddia ederek FETÖ prooagandası yaptığı görüntüleri paylaşan Ankara eski Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, "Polis bu işin peşine mutlaka düşmeli" dedi.

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.