İBB’nin PKK propagandası vatandaş tepkisiyle sonlandırıldı

İBB bünyesindeki İstanbul kitapçısında PKK’nın kurucu üyesi olan terörist Sakine Cansız’ın da kitabının satıldığı ortaya çıktı. Sosyal medyada İBB’nin Twitter hesabını ve İBB Başkanı İmamoğlu’nu etiketleyerek çok sayıda tepki mesajı atıldı. Bu olayların ardından söz konusu kitap siteden kaldırıldı.
istanbulkitapcisi.com.’da terör örgütü PKK’nın kurucu isminin kitabının satışta olması büyük tepki çekti.
TEPKİLER ÇIĞ GİBİ BÜYÜDÜ
Sosyal medyada da Ekrem İmamoğlu ve İBB yönetimine tepkiler çığ gibi büyüdü Yaşanan bu gelişmelerin ardından söz konusu kitap sistemden kaldırıldı.
İstanbulkitapcisi.com’da, terörist Sakine Cansız’ın “Hep Kavgaydı Yaşamım” başlıklı kitabı şöyle övülmüştü:
“Destansı bir yaşamın kahramanı olan Sakine Cansız, kendi diliyle Dersim’li kadının direngen yönüne ve kendini gerçekleştirme serüvenine değiniyor. Kitabının birinci cildi, Cansız’ı çocukluk yıllarından ilk cezaevine giriş yıllarına kadar anlatıyor. Kitap, aynı zamanda Cansız’ın doğumundan başlayarak, ailesi, yetişme koşulları, özgürlük mücadelesiyle tanışması ve katılımı, yürüttüğü çalışmalar, o dönem yaşanan gelişmeler ve tutuklanma sürecine yer veriyor.”

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.