İlk, orta, lise ve üniversitelere korona tatili!

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde gerçekleştirilen koronavirüse yönelik alınacak tedbirlerin ele alındığı kritik toplantı sona erdi. 5 saat süren toplantının ardından alınan tedbirlere ilişkin açıklama yapan Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın ilk, orta, lise ve üniversitelerin 16 Mart itibariyle tatil olduğunu söyledi. İşte son dakika gelişmesinin detayları.

Türkiye'nin merakla beklediği Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ndeki koronavirüs toplantısında kritik kararlara imza atıldı.

5 saat süren toplantıya ilişkin açıklamayı Cumhurbaşkanlığı sözcüsü İbrahim Kalın açıkladı.

Kalın ilk olarak ilk, orta ve liselerin ara tatilinin 16 Mart'a çekildiğini açıkladı. Bir haftalık ara tatilin ardından 23 Mart itibariyle ilk, orta ve lise öğrencilerinin okula gitmeyeceğini ancak evden eğitim ve öğretimin devam edeceğini söyledi.

İbrahim Kalın, üniversitelerin de 16 Mart'ta başlamak üzere 3 hafta süreyle tatil edildiğini ifade etti.

Kalın, nisan ayı sonuna kadar tüm spor müsabakalarının seyircisiz oynanacağını açıkladı.

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Kalın koronavirüs önlemleri çerçevesinde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yurt dışı programlarının da bir müddet ertelendiğini söyledi.

KORONAVİRÜS TESPİT EDİLEN HASTANIN DURUMU

Koronavirüs tespit edilen hastanın durumuna ilişkin de bilgi veren Kalın, "Bu kişinin sağlık durumu iyi, karantinaya alınan kişilerle ilgili de sorun söz konusu değil." dedi.

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.