Mustafa İslamoğlu İdlib harekatı için 'Fetih Suresi' okunmasından rahatsız oldu!

Mustafa İslamoğlu, Müslümanları katleden katil Esed rejimine yönelik başlatılan Bahar Kalkanı Harekâtı için sabah namazında tüm camilerde Fetih Suresi okunması uygulamasından rahatsız oldu.
İlahiyatçı yazar Mustafa İslamoğlu, İdlib'de düzenlenen Bahar Kalkanı Harekâtı için Fetih Suresi okunmasını eleştirdi.

Rahatsız oldu

İdlib'de Rusya ve İran destekli katil Esed rejimine karşı Mehmetçik’in düzenlediği harekata destek için Fetih Suresi okunması uygulamasının yanlış olduğunu iddia eden Mustafa İslamoğlu şu skandal ifadeleri kullandı:
"Çok yanlış ve surenin amacıyla alakasız bir uygulama. Fetih suresi bir savaş üzerine inmedi, Hudeybiye barışı üzerine indi."

kaynak: YENİ AKİT

1 yorum:

  1. Mustafa İslam oğlu, Suriye katil cani ve zalim ahlaksızlar devletinin milyonlarca kendi vatandaşı çoğu Müslümanlardan oluşan insanı evinden ailesinden köyünden kasabasından yaşadığı şehirden kovalamak için tepelerine bomba yağdırıyor. Bu katil sürülerinin vatanlarından sürdükleri acizlere bizim milletimiz devletimiz bakarken. Suriyeyi yöneten katiller caniler sürüsü hala milyonlarca Müslümanı katlederek hayvan sürüsü imiş gibi sürüyor. Böyle ahlaksız katil ve caniler devletini gebertip sonra adil ve doğru ahlaklı yöneticilere teslim etmek için, önce bu katil ve cani zındıkların ellerinden Suriyenin yönetimini almak için masumların ve mazlunların korunması için milletimiz şehitler verir ülkesinin parasını bu masumlara harcarken İslam oğlunu adı da soy adıda kendine neler olacağını düşünmek yerine ukalalık ederek sonunun Allah katında ne hale geleceğini düşünmemesinden kendisini Cehenneme atmak için çabaladığı anlaşıyor. Fetih Suresine engel olmanın cezası dediğinden pişman ve tövbekar olmazsa okuduğu dualar dahi elinde gidip bunca din kardeşimizin kanı ve dökülen kanlarının hesabı kendisine dönecektir.

    YanıtlaSil

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.