Cuma Namazı salgın sonrası üçüncü kez kılındı...

Cuma namazları, koronavirüs salgını nedeniyle Türkiye genelinde belirlenen alanlarda kılınıyor. İstanbul'da koronavirüs tedbirleri kapsamında üçüncü kez açık alanlarda Cuma namazı kılındı.

SOSYAL MESAFELİ SAF TUTTULAR Mahmutbey'de kayda geçen görüntülerde, meydanda bir araya gelen cemaat Cuma namazı için saf tuttu. Alanı doldurduğu görülen vatandaşlar, salgına karşı sosyal mesafeyi korudu.



NEVŞEHİR
Nevşehir Valiliği tarafından belirlenen cami bahçeleri ve açık alanların yanı sıra, Gençlik Spor İl Müdürlüğü futbol sahasında da Cuma namazı kılındı.

Seccadesi ile sahaya gelen vatandaşlar maskeli olarak sosyal mesafe kuralına uygun şekilde saf tuttu.


KAYSERİ
Kayseri Valiliği tarafından belirlenen cami bahçeleri ve açık alanların yanı sıra tarihi Kurşunlu Cami yanında bulunan Kurşunlu Otoparkında da Cuma namazı kılındı. 

Seccadesi ile alana gelen vatandaşlar maskeli olarak sosyal mesafe kuralına uygun şekilde saf tuttu. Cemaat havadan görüntülendi.



ANTALYA
Koronavirüs önlemleri çerçevesinde toplu ibadetin kısıtlanmasının ardından üçüncü cuma namazı, Antalya'da Akdeniz Üniversitesi Camii'nde de kılındı.

Cemaatin, salgına karşı sosyal mesafeyi koruduğu görüldü.

SİİRT
Cuma namazı, Siirt'te belirlenen 7 alanda kılındı. İbrahim Hakkı Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi bahçesinde vatandaşlar, belirlenen kurallara uyarak namazlarını kıldı.




ERZURUM
Namaz için sembolik mihrap ve minber yerleştir
ilen Yakutiye Kent Meydanı ile Ulucami, Erzurum Kalesi ve Çifte Minareli Medrese'nin bulunduğu alanda binlerce kişi sosyal mesafeye uygun olarak s

BOLU

Karaçayır Mahallesi’nde bulunan Karaçayır Parkı’nda vatandaşlar, belirlenen kurallara uyarak namaz kıldı.
Namaza katılan vatandaşlar, koronavirüs tedbirleri kapsamında maske takmayı ihmal etmedi.af tuttu.

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.