28 Şubat artıkları sahneye çıktı!

 


Bir gencin acı sonu üzerinden İslam’a ve İslami yapılar saldıranlar arasına laikçi Kemalist ‘Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği’ de katıldı. Hep bir ağızdan cemaatlere saldıran güruhun derdi ne gencecik hayatların son bulması ne de gençlerin sorunları… Onların bir tek derdi var: İslam ve İslami yapılar!


Uzun süredir sesleri çıkmayan Kemalist örgütler, bir gencin acı sonu üzerinden kan kokusu almış aç kurtlar gibi İslami yapıların üzerine çullanmaya başladı. Gazeteciler, sözde sanatçılar ve Kemalist örgütlenmeler hep bir ağızdan ideolojilerini kusarken İslam’a saldırmayı da ihmal etmiyorlar. Askeri vesayeti savunan Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği (ÇYDD) dün yaptığı açıklamada, cemaatlere saldırarak yine laik faşizmi savundu.


Başörtüsü ve İmam Hatip Liselerine karşı durmak için kuruldu


Okullarda başörtüsünün serbestleştiği yıllarda, "Öğretim kurumlarında ve kamusal görevlerde, türban ve tesettüre yer yoktur" açıklaması yapan ÇYDD, daha sonra ise “ÇYDD kurulduğunda, bir mücadele verirsek imam hatiplerin önü kesilir, çizgiye gelir, işte devlete bağlanır ümitlerimiz vardı. Şu anda böyle bir ümit taşımıyoruz. Çok fazla imam doktor, imam avukat, her türlü kadroları yetişti. Artık din kültürü ve ahlak dersi kaldırılmalı.” açıklaması yapmıştı. Kuruluş amacı başörtülü öğrencilerin okula girmemesi ve İmam Hatip Okullarının kapatılması olan kurum, bugünlerde yine gündemde.


Faşist uygulamaların fragmanını yayınladılar!


Bir gencin ölümü üzerinden tekrar kendisine rol biçen ÇYDD ve türevleri, 28 Şubat günlerinde olduğu gibi dini eğitim kurumlarının kapatılmasını, başörtüsü yasaklarının geri getirilmesini en yüksek perdeden dillendiriyorlar. Helalleşme maskesiyle dindarların oyunu almaya çalışan Kemalist yapılanma, yeri geldiğinde faşist uygulamaları nasıl hayata geçireceğinin fragmanını birkaç gündür sergiliyor.


“Tarikat ve cemaat yurtları derhal kapatılmalı”


ÇYDD son yaptığı açıklamada, “Tarikat ve cemaat yurtları derhal kapatılmalı… Cumhuriyet değerlerini yok sayan; çağdaş, laik ve demokratik toplum düzenini yok etmeye çalışan bu tarikat ve cemaat yapıları karşısında önce gençlerimizi ve sonra da geleceğimizi kaybediyoruz.” İfadeleri kullanıldı.


28 Şubat özlemini dile getiriyorlar


Her fırsatta ‘fikir özgürlüğü’ yalanı altından İslam’a ve mukaddesata saldıran bu güruh, gencecik hayatlar üzerinden zehirli ideolojilerini zerk etmekten geri durmuyor, 28 Şubat özlemini bir kez daha dile getiriyor, biz Müslümanlara birlik olmadığımızda başımıza geleceklerin özetini anlatıyorlar.


KAYNAK: Doğru Haber

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.