T a r a f s ı z D e ğ i l i z

IRAK AMERİKALILARA MEZAR OLUYOR ! FOTO GALERİ

ABD ordusundan yapılan açıklamada, son 24 saat içinde Irak'ta 5 Amerikan askeri daha öbdürüldü. Son açıklamayla birlikte Irak'ta işgalin başladığı 2003 yılı Mart ayından bu yana hayatını kaybeden Amerikan askerlerinin sayısı 3 bin 304'e yükseldi.


Irak'ı 4 yıldır işgal altında tutan Amerika'nın işi de güttikçe güçleşiyor.


Karargahtan çıktıkları anda keskin nişancıların veya yola döşenen bombaların hedefi haline gelen Amerikan askerleri, çok yakın mesafelere bile konvoy halinde gidip gelmeye başladı.
Yola döşenen mayınlara karşı kullanılan zırhlı araçlar, mayın tarayıcıları ve uydu imkanları bile Iraklı direnişçileri durduramadı.Konvoyların güvenliği bile alçaktan uçan helikopterlerle sağlanabiliyor.

ABD'nin Irak'ta verdiği kayıplar sadece kendi askeri sözcüler tarafından açıklandığı için gerçek rakamın ne olduğu kesin olarak bilinmiyor. Ayrıca bu açıklamalarda yaralı ve araç kayıpları belirtilmediği için işgalin maliyeti çıkarılamıyor.


İşte Irak'ta korku içinde yaşayan ABD askerlerinin ve yapılan saldırılarının görüntüleri

haber alemi

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.