Bilderberg'in Karanlık Yüzleri...

Bilderberg'in Karanlık Yüzleri

Kanadalı gazeteci Daniel Estulin’in şu tespiti çok dikkat çekici: “O düzenli bir üye. Her yaptığı ve söylediği Bilderberg’in politikalarına uygun. Gözlerinizi Mustafa Koç’tan ayırmayın.”

Amerikan emperyalizminiyaymak için toplanan masonik örgütün çekirdek kadrosu, dünyayı kaosa sürüklüyor

Uluslararası politikaya yön veren küresel sermayenin önde gelen isimleri 31 Mayıs-3 Haziran tarihleri arasında İstanbul’da toplanıyor. Masonik bir örgüt yapılanmasına sahip olan bu kulüp, ilk toplantısını 1954 yılında Hollanda’daki Bilderberg Oteli’inde yaptığı için adını da buradan alıyor. Bilderberg’in finansmanını sağlayan güçler, ABD’deki Rockefeller Vakfı ile banker Rotschild ailesi. Seçkin üye-ler arasında Zbigniew Brzezinski adı ön sırada.
Her yıl düzenli olarak biraraya gelerek aldıkları kararlarla dünyaya şekil veren ve ülkeleri kaosa sürükleyen Bilderbergciler’in son yıllarda üzerinde durdukları konuların başında Türkiye’nin olması dikkat çekiyor.
Tabii bunda, Türkiye’li katılımcılar da büyük rol oynuyor. Bugüne kadar siyaset, iş dünyası ve medya üyelerinden çok sayıda katılımcı Bilderberg’in davetli listesinde yer aldı. ABD’nin Büyük Ortadoğu Projesi (BOP) planını uygulamaya sokmasıyla, Türkiye’nin bu masonik örgüt için önemi arttı. Hatta, uluslararası Bilderberg uzmanları bu önemi işaret ederek, ‘Cumhurbaşkanı adayınız İstanbul’daki toplantıda belirlenecek. Eğer umut vaat eden yeni bir muhalefet ya da Cumhurbaşkanı adayınız varsa, mutlaka orada olacak’ diyor. Toplantıya çağrılan davetlilerin, kendi alanlarında hızla yükseldikleri biliniyor.
Koç’un yükselişi!
Bilderberg’in Türkiye Masası Başkanlığı’nı Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koç yapıyor. Aktüel dergisine konuşan Bilderberg’in belalılarından Kanadalı gazeteci Daniel Estulin’in şu tespiti çok dikkat çekici: “O düzenli bir üye. Her yaptığı ve söylediği Bilderberg’in politikalarına uygun. Gözlerinizi Mustafa Koç’tan ayırmayın.”
Koç ailesinin, Bilderberg’in seçkin üyelerinden Henry Kissinger ve David Rockefeller ailesi ile olan yakınlığı da zaman zaman medyanın gündemine geliyor. Daniel Estulin, Mustafa Koç’un, 13’er kişiden oluşan üç halkası bulunan çekirdek kadro içine girmesinin yakın olduğunun da altını çiziyor.

Kimler davet bekliyor?
Bilderberg’in İstanbul toplantısı için, adı Cumhurbaşkanı adayı olarak geçen Hikmet Çetin’in özel katılımcı olduğu biliniyor. Türkiye’den siyasi kimlikli katılımcılar arasında, Devlet Bakanı Ali Babacan veya AKP İstanbul Milletvekili Egemen Bağış’ın ismi geçiyor. İş dünyasından ise, daha önce de toplantıya katılan Global Menkul Değerlerden İmregül Gencer ile
Doğuş Holding Patronu Ferit Şahenk adı telaffuz ediliyor. Medya dünyasından ise, geçen yıl Kanada’daki toplantıya giden Fehmi Koru davet edilirken, ayrıca Referans Gazetesi yazarı Cengiz Çandar’ın da davet aldığı iddia ediliyor. Arı Grubu Başkanı Kemal Köprülü ve Boyner Holding’ten Ümit Boyner’in gizli örgütün toplantısının gediklisi oldukları da öne sürülüyor.

NEDEN Türkiye’de toplanıyorlar?
Bilderberg’in İstanbul’da toplanmasının nedeni, Kanada’da alınan kararların Türkiye’yi yakından ilgilendirmesi. Amaçları, ABD’nin tüm baskılarına rağmen Irak Savaşı’na sokulamayan Türkiye’yi, olası bir İran harekatı içine çekmek. Bu yüzden yapılacak olan toplantının, gündem maddeleri Türkiye’yi yakından ilgilendiriyor. Toplantının ana gündem maddeleri ise “Enerji, İran ve Türkiye” olarak belirlenmiş. Bu da önümüzdeki yıl için Türkiye’nin hem komşularıyla hem de kendi içinde önemli gelişmelerin eşiğinde olduğu anlamına geliyor. Dolayısıyla, masonik örgütün İstanbul seçimi, planlı bir tercih.

Ağlarını hangi otelde örecekler?
Olağanüstü güvenlik tedbirleri altında yapılacak toplantının nerede yapılacağı son ana kadar gizleniyor. İstanbul’da Bilderberg’in tercih edeceği iki otel bulunuyor. Bunlardan biri Yeşilköy’deki Çınar Otel, diğeri de Silivri’de bulunan Klasis Otel. Gizli örgüt üyeleri, toplantı aralarında golf oynuyor. Bu göz önüne alındığında Klasis Otel güçlü bir alternatif. Her iki otelin de güvenlik açısından ajantajlarının bulunması, diğer otellerin şansını azaltıyor.

Katı kurallar hiç kimse için bozulmuyor
Kendilerini emperyalizmin bekçisi olarak da gören karanlık yüzler topluluğu, özel kurallarıyla hareket ediyorlar. Katılımcılar gittikleri ülkenin kurallarını önemsemiyorlar. Gümrükten geçmiyorlar, pasaport taşımıyorlar ve yerel güvenlik güçleri bunlara kimlik soramıyor. Yani gittikleri her ülke sanki tapulu malları! Davetliler, sadece efendilerinin kendilerine tevdi ettiği talimatlara bağlı kalarak, ‘Yüce hizmetlerinin (!)’ karşılığını almak için bekliyor.


Babacan ve Bağış Bilderberg daveti bekleyen siyasetçiler arasında. Osman TIĞRAKLI

KAYNAK:

NETPANO.COM

1 yorum:

  1. Haman, Karun vs. Firavn'u ilah gibi görüp göstermenin dünyalık mükafatlarıyla şımarmışlardı. Bakın ki sonları nasıl, hiç de beklemedikleri yerden geldi. Bunlar da onların günümüz versiyonları. Şu an en şımardıkları noktadalar. Demek pek yakında mundar leşleri ortalığı kokutacak.

    YanıtlaSil

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.