Hz. Muhammed'e Hakaret Eden Siteyi Çökertti VİDEO

İçeriğinde Hz.Muhammed'e hakaret içeren karikatürler bulunan 'www.muhammedpron.blogspot.com' isimli internet sitesi, Türkiye'nin sanal alemdeki en büyük gücü olan 'TurkHackTeam.com' tarafından hacklendi. İnternet ortamında yaklaşık bir ay süren saldırıda İslam'a hakaret eden siteyi yok eden TurkHackTeam.com kurucusu ve admini "CyberDefacer" nickli sanal kahraman, kameralar karşısına maskeli bir şekilde çıkarak, zafer açıklamasını yaptı. CyberDefacer yaptığı açıklamada, "TurkHackTeam olarak biz bir aileyiz ve bu yola baş koyduk. Bize gelen yoğun istek doğrultusunda içeriğinde peygamberimiz Hz. Muhammed'in karikatürleri ve çok alçakça düzenlenmiş resimleri bulunan www.muhammedpron.blogspot.com adresinin 'THT OHAL Attack System' yani 'TurkHackTeam olağanüstü hal saldırı sistemi' ile uzun süreli ve yoğun çalışmalar neticesinde yayın hayatına son vermiş bulunmaktayız" dedi. Türkiye'de yükselen aşırı milliyetçiliğin, sanal dünyada da kendini göstermeye başladığını kaydeden Türk hacker, "Aşırı milliyetçi Türk hackerlar, Türkiye'nin imajını zedelemeye çalışan sitelere karşı TurkHackTeam'i oluşturdu. Bu tim PKK yanlılarının yanı sıra kumar, porno, Ermeni, Rum, Brezilya, Yunan gibi düşman saydıkları sitelere saldırıyor. Bu milliyetçi sanal oluşum, farklı isimlerin ve farklı bilgilerin bir araya gelmesinden oluşturulmuş.

Aramızda öğrenciler, bilgi işlemciler, banka güvenlik uzmanları ve daha birçok sektörde faaliyet gösteren arkadaşlarımız var. TurkHackTeam ekibinin yaş ortalaması 18 ila 45 arasında değişirken, yaklaşık 50 kişiden oluşan bir kadroya sahibiz. TurkHackTeam yalnızca bir savunma ve saldırı gücü değil, yüreği vatan sevdasıyla çarpan gönüllerin buluştuğu güç birliğidir.
Tarihimizde Kuvayi Milliye, Türk Mukavemet Teşkilatı gibi gruplar vardı. Biz de sanal dünyada iddialıyız" diye konuştu. TurkHackTeam'in hemen hemen her gün saldırıya maruz kaldığını söyleyen CyberDefacer, "Saldırılara karşı özel olarak geliştirdiğimiz iki ön aşama, iki devamlı aşama ve bir son aşamadan oluşan güvenlik sistemimiz var. İlk 4 güvenlik aşaması portalımıza entegre edilmiş olup, son aşama ise barındığımız serverdadır. En büyük saldırılar yurtdışından geliyor, fakat şu ana kadar ikinci aşamayı geçemediler. Bazen de Türkler saldırıyor. Dışardan gelen saldırılar tarafımızdan normal olarak karşılanıyor. Fakat Türkler'in saldırdığı da acı gerçek. Konuyu derinlemesine düşündüğümüzde onlara da hak veriyoruz. Çünkü Türkiye'de değişik örgüt ve bölücü gruplar mevcut. Anlayacağınız, dostumuz kadar düşmanımız da var. Son yaptığımız saldırı düşmanlarımızı bir kat daha arttırdı. Her şeye rağmen biz yaptığımız bu mücadeleden gurur duyuyoruz" şeklinde konuştu. CyberDefacer, ayrıca Hz. Muhammed'e yapılan hakaretlerin yer aldığı sitenin çökertilmesi sonrası binlerce tebrik maili aldıklarını da sözlerine ekledi. (SÖ-SA-CC-Y)
SONDAKİKA


0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.