ÇEÇEN DİRENİŞİ ŞEHİTLERİN İZİNDE DEVAM EDİYOR..


 Çeçen mücahitler, dağlık Çeçenistan'da kendi kontrol alanlarını genişletiyorlar. ÇİC Silahlı Küvvetlerin sözcüsüne dayanarak verdiği bilgilere göre, Haziran ve Temmuz ayın başlangıcında meydana gelen askeri operasyonlarda münafık ve kafir birlikleri ülkenin Nojay-Yurt bölgesinin bir kısımından püskürtürüldü.


Fotorafta: Cumhurbaşkanı Dokka Umarov'un Amir Aslambek ve Amir Muhanned ile toplantı sırasında. bu toplantıda genelkurmaybaşkanlığına magas ve yardımcılıklarına muhanned, aslanbek ve tahran'ı atamıştı

ÇEÇEN mücahitler, dağlık Çeçenistan'da kendi kontrol alanlarını genişletiyorlar. ÇİC Silahlı Küvvetlerin sözcüsüne dayanarak verdiği bilgilere göre, Haziran ve Temmuz ayın başlangıcında meydana gelen askeri operasyonlarda münafık ve kafir birlikleri ülkenin Nojay-Yurt bölgesinin bir kısımından püskürtürüldü.

Mücahitler, Kurçaloy ve Nojay-Yurt bölgelerin sınırlarında kontrol noktaları kurdular. Regiti köyün civarında mücahitler kontrol noktaları kurup Nojay-Yurt bölgesine giden yolu kontrol altına almış durumda.

Haber kaynağına göre, bir kaç gün önce ÇİC Cumhurbaşkanı, Kafkas Mücahitlerin Amiri Dokka Umarov, bölgeye gelerek Doğu Cephe komutanı ve Doğu Cepheye giren sektör komutanları ile toplatı düzenledi.

Çeçen komutanlığından yapılan açıklamada son 4-5 ay içeresinde mücahit birlikleri dağlık Çeçenistan'ın bazı bölgeleri kontrol altına aldılar. Ülkenin Vedeno, Nojay-Yurt, İtum-Kali, Şatoy, Kurçaloy, Açhoy-Martan, Urus-Martan bölgelerde mobil kontrol noktaları kuruldu.

bu operasyonlar ve elde edilen başarılar azımsanacak ve küçümsenecek başarılar değildir, çeçenistandaki işkalci 150 bin kişilik dev rus ordusu ve satılmış sözde çeçenlere rağmen ülkenin büyük bölümü kontrol altına alınmıştır, zaten savaşın başından beridir dağlık bölgelerin tamamı mücahidlerin elindedir. ALLAH'a şükürler olsun

FİLİSTİN ETKİNLİK

2 yorum:

  1. allah ondara hidayet versin

    YanıtlaSil
  2. ALLAH SİZLERLE BİRLİKTEDİR VE BİZLERDE SİZLERLE BİRLİKTE OLMAK İÇİN GECE GÜNDÜZ YALVARIYORUZ ALLAHA O ŞEREFE LAYIK OLDUĞUMUZ VAKİT YANINIZDA OLABİLECEĞİZ SİZLERE SELAMLAR GELİYOR TÜM İMANLI YÜREKLERDEN ALLAH SİZLERDEN RAZI OLSUN BİR GÜN O GÜN GELECEK TÜM DÜNYA YA TEVHİDİN BAYRAĞIYLA KUŞATACAĞIZ RABBİMİZİN SÖZÜ VAR BİZLER İMAN EDENLER MUTLAKA MUTLAKA GALİP GECELEĞİZ CANIM KARDEŞLERİM ABİLERİM CANLARIM BENİM SİZLERİ ÇOK SEVİYORUZ SİZ BU DÜNYANIN IŞIĞI GÜNEŞİ NURUSUNUZ SİZLERİ RABBİMİZ BAŞIMIZDAN EKSİK ETMESİN ALLAHU EKBER ALLAH BİZLERİ ÇOK SEVİYOR BİR GÜN ZAFERİMİZİ İLAN EDECEĞİZ SADECE BU DÜNYA YA DEĞİL 18 BİN ALEM BİZE SELAM DURACAK ÇÜNKÜ BİZLER KULLARIN ASKERİ DEĞİL ALLAHU ZÜLCELALİN ASKERLERİYİZ NE MUTLU NE MUTLU İMANLI KALPLERE VE NE MUTLU İMAN İLE ELHAMDÜLİLLAH DİYEBİLEN YÜREKLERE ESSELAMU ALEYKÜM ..

    YanıtlaSil

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.