Saldırıyı Tib yapmış...!

Irak Türkmenlerinin direniş örgütü kurarak silahlı eyleme başladığı iddia edildi





Türk İntikam Birliği adına yayınlanan bildiride geçtiğimiz günlerde Irakta peşmergelere yönelik gerçekleştirilen vede 250 kişinin ölümüne neden olan eylem üstlenildi.

Bildiride şu görüşlere yer verildi


Türk İntikam Birliği, Türk coğrafyalarında yaşayan Türk soylulara yapılacak her saldırıya karşı, kutsal Türkçü direnişini şiddetle sürdürecektir! Türk İntikam Birliğine bağlı Türkçü direnişçiler, Irakta yaşayan Türkmenlerin can ve toprak güvenliğini korumak için kanının son damlasına kadar savaşarak, Türkmeneli Devletinin kurulmasi için her türlü silahlı eylemde bulunacaktır!

Irakın Tuzhurmatu kenti, Emirli bölgesinde pazar yerinde düzenlenen bombalı saldırıda hayatını kaybeden Türkmenlerin intikamı alınmıstır! Türkmenlere yapılan alçakca saldırı karşısında Türk İntikam Birliği, Kuzey Irakta Türkmen bölgesi sınırları içinde bulunan Şengale bağlı yerleşim alanlarına sonradan yerlestirilmiş peşmergelere karşı, 4 Türkçü intihar komandosu tarafından saldırı gercekleştirilerek 250nin üzerinde aşağılık peşmerge imha edilmiştir! Türkmenlere yapılacak her saldırı şiddetle karşılığını bulacaktır!



Kaynak: Habervatan

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.