Antalya'da iğrenç gece!!!

Türkiye 3 gündür Ağustos Zafer Bayramı kutlamalarında yaşanan siyasi gerginlikleri, resepsiyon buluşmalarındaki gülümsemeleri, cephe selamını, "m" siz cumhurbaşkanını konuşuyor. Bütün bu dopdolu gündem 30 Ağustos Zafer Bayramımızın coşkusunu bile gölgede bıraktı. Öyleki Zafer Bayramı kutlamaları adı altında Antalya'daki bir barda yaşanan iğrenç rezillik bile gündeme neredeyse gelmedi.
31 Ağustos gecesi, Antalya'nın Kemer İlçesi'ndeki, Club Aura adlı gece kulübünde "Rus revü kızları" çırılçıplak bedenlerini Türk bayraklarıyla örterek, dans edip stripriz yaptılar.
Zafer Bayramı kutlaması adı altında, aralarında turistlerin de bulunduğu, çoğunluğu genç erkek ve kızlardan oluşan 3 bin 'sözde vatansever' de bu rezilliğe danslarıyla eşlik ederek ortak oldu. Üstüne üstelik bu rezalet 10. Yıl Marşı okunarak sonlandı!
Club garsonlarının Türk bayraklı tişörtlerle servis yaptığı mekanın içi ve dışı bayrağımızla süslenerek rezilliğe hazırlanmış. Gece boyunca rengini şehitlerimizin kanından alan bayrağımızla çıplak vücutlarını örtüp erotik dans yaparak katılımcıları eğlendiren dansçı kızların pis bedenelerine bayrağımızı layık gören görevliler hakkında işlem yapılıp yapılmayacağı merak konusu.
Çünkü; bizim Zafer Bayramımızı Rus revü kızlarıyla kutlayan zihniyetin, en milli günlerimizin başında gelen böyle bir günü turizm aracı haline sokmasına şu ana kadar, Antalya Valiliği ve diğer yetkili merciilerden hiçbir yaptırım gelmiş değil.
Doğan Haber Ajansı'nın rezil geceden çektiği iğrenç kareler hürriyet.com.tr'de "UTANÇ VERİCİ PARTİDEN FOTOĞRAFLAR" başlığı altında veriliyor. Habere koyduğumuz resim ise 8SUTUN'un sınırlarını zorlayan en konulabilir olanı...
Kaynak: Hürriyet.com.tr



Bayrağımızla revü 'gurur vericiymiş!'

Atalya'nın Kemer İlçesi'nde 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları adı altında Rus revü kızlarıyla iğrenç programı düzenleyen Club Aura'nın sahibinden organize ettiği gece gibi rezil bir savunma geldi. Yapılan haberler üzere olaya el koyan Kemer Kaymakamlığı'nın soruşturması üzerine gelen tepkileri yorumlayan Club Aura'nın sahibi Adnan Şeker eleştirilere saygı duyduğunu ama yapılan işin normal(!) olduğunu söyledi! Şeker, tangalı revü kızlarının bayrağımıza sarılarak sitripriz yapmasını da 'gurur verici' olarak değerlendirdi. "Bir yabancının Türk bayrağını sallaması gurur vericidir." diyen Şeker, "Bir Alman bayrağını, bir Türk taşıdığı zaman olay olmuyor. Rus kızlar, Türk bayrağını sallayınca mı olay oluyor?" diyerek yaptığı savunmada, gelen eleştirileri kısır döngü olarak tanımladı. Şeker, " Bu tür kısır döngülere takılıp kalmamak gerekir. Burası turistik bir ilçe. Bu bir nevi eğlence, resmi tören değildi" diye konuştu.
Öte yandan tangalı Rus kızlarının Türk bayraklı tişörtlerle dans ettiği gece kulübü sahipleri hakkında, Antalya Valiliği tarafından "Bayrak Kanunu'na muhalefet"ten soruşturma açıldı. Soruşturma kapsamında delil toplandığı fakat henüz gece kulübü sahiplerinin ifadelerine başvurulmadığı belirtildi.
8SUTUN.ÖZEL

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.