HUKUK Devleti!!!


11 yaşında kız çocuğuna tecavüz etmek üzereyken yakalanana 3 yıl dokuz ay, Börek çalana 45 yıl hapis isteniyor! Üstelik bu sapık daha önce 7 çocuğa tecavüz etmiş. Ne adalet ama!
SAMSUN'DA BÖREK GASPINA 45 YIL HAPİS TALEBİ
Samsun'da aynı börekçiden 3 kez kuru sıkı tabanca tehdidi ile börek gasp ettiği iddiasıyla tutuklanan sanığın, 15 ile 45 yıl arasında hapsi isteniyor. ******Bıçak tehdidiyle 11 yaşındaki kız çocuğuna tecavüz etmek üzereyken yakalanan eski Yüzbaşı Bülent Altın'ı yargılayan mahkeme kararını açıkladı.Daha önce 15 yıl hapse mahkûm olan Altın'ın cezası, suçu gerçekleştirmek üzereyken yakalandığı ve tecavüz eylemi teşebbüs aşamasında kaldığı gerekçesiyle 3 yıl 9 aya düşürüldü. Karara büyük tepki gösteren küçük kızın ailesi ise temyize gitmeye karar verdi. **********
YAŞASIN ADALET
Börek çalana 45 yıl hapis isteniyor,11 yaşında kız çocuğuna tecavüz etmek üzereyken yakalanana 3 yıl dokuz ay. Ne adalet ama!Üstelik bu sapık daha önce 7 çocuğa tecavüz etmiş. Önceki tecavüzlerinden 15 yıl ceza almış. Korkunçluğu görüyor musunuz? Sapık yirmi yıl yatmadan aramızda. Börek hırsızı 45 yıl yatsın. Börekler çocuklarımızdan ne kadar değerliymiş.Ben utandım ve korktum.
YA SİZ?
HABER VAKTİ

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.