PEYGAMBERE HAKARET EDEN BATIYI PROTESTO

İsveç'te yayınlanan bir gazetedeki karikatürlerde Hz. Resulüllah (s.a.v)'e yönelik alçakça hakarete yeltenen İslam düşmanlarını telin etmek amacıyla İsra Kültür Merkezi tarafından İstanbul Taksim'de düzenlenen protesto eyleminden resimler ve video ....

İstanbul Taksim'de İsveç Büyükelçiliği önünde düzenlenen protesto gösterisi sırasında emniyet kuvetleriyle gergin anlar da yaşandı.

Protesto gösterisinde bir yaptığı konuşmasından sonra Vuslat Dergisi ve kudusyolu.com yazarlarından Hamza Er'in polis tarafından gözaltına alınmak istenmesi üzerine kısa bir süre genginlik yaşandı.

Emniyet görevlilerinin gözaltına olma olayının olmadığı, sadece kimlik kontrolü yapıldığını belirtmesi üzerine gösterideki ilk gerginlik sona erdi.

İkinci olarak, protesto gösterisinin sonunda protestocuların Amerikan, İngiliz, İsrail ve İsveç bayraklarını yakmak istemesi polis tarafından engellenince bir gerginlik daha yaşandı.

Emniyet kuvetleri kesinlikle bayrak yakılmasına izin vermeyeceklerini açıklaması ve yakılmak istenen bayraklara el koyması üzerine, protesto gösterisi bayrak yakmadan sonra erdi.


Hamza Er'in gözaltına alınmak istendiği (daha sonra da kimlik kontrolünün yapılmak istendiğinin belirtildi) an



1 yorum:

  1. Bu çirkin saldırıya gerekeni yapmalıyız aksi taktirde o NUR a ne deriz O nun yüzüne nasıl bakarız.Rabbim bu terbeyisizleri sana havale ediyoruz.Cezalarını ceksinler böyle birşey yaptıklarına pişman olsunlar

    YanıtlaSil

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.