T a r a f s ı z D e ğ i l i z

BOP'UN DİN ŞİFRELERİ VE ARMEGEDDON

Bush ve etrafındaki Yahudi çoğunluğun oluşturduğu ekibin hazırladığı Büyük Ortadoğu Planı'nın arka planında dinsel kodlar var. Amerika'da nüfusun yüzde 30'u inanıyor ki, İsa Mesih'in tekrar dünyaya dönmesi için önce Ortadoğu'da 'BÜYÜK BİR KAOS OLMASI ve Büyük İsrail'in kurulması ŞART.' Profesör Vamık Volkan, Sovyetler'in kaderini değiştiren Gorbaçev'den, Arafat'a, Washington-Beyaz Saray'dan, bir dönem Türkiye'nin yönetimindeki önemli isimlerine kadar, dünyanın yarınını tayin eden liderleri yakından tanımış bir profesör O, Amerika'da yaşayan bir KKTC'li… 25 yılını toplumlar arasındaki düşmanlık, çatışma ve uzlaşma koşullarını incelemeye adayan, son 4 yılını Gürcistan'da geçiren, Virginia Üniversitesi profesörlerinden Vamık Volkan ile cumartesi günü İstanbul'da sohbet ettik. Vamık Beyin tam 40 kitabı var. Amerikan Psikoanaliz Akademisi'nce 'En İyi Eğitmen' ödüllerine layık bulunmuş Volkan'a, Bay Bush'un 'Büyük Ortadoğu Planı'nın arka cephesindeki gizli kodları sordum. Büyük Ortadoğu Planı'nın arkasında 'DİN' içeren bir açılım olup olmadığını, TEOLOJİK arka planın psikoanalik tanısını, daha da açıkçası bu işin petrol-demokrasi iddiası dışında, din savaşına dayanıp-dayanmadığını sordum. Prof. Volkan dedi ki; 'Evet, Bush ve etrafındaki Yahudi çoğunluğun oluşturduğu ekibin hazırladığı Büyük Ortadoğu Planı'nın arka planında bir de dinsel kodlar var. Amerika'da nüfusun yüzde 30'su inanıyor ki; erken kıyamet alametlerinde, kurtuluşları adına, İsa Mesih'in tekrar dünyaya dönmesi için önce Ortadoğu'da 'BÜYÜK BİR KAOS OLMASI ve Büyük İsrai'in kurulması ŞART.' Bu nedenle Yahudi dünyasının Büyük İsrail planlarına destek olmaları lazım. Hıristiyanlar'ın sadece Avengelist mezhebine göre İsa 7 yıl sürecek bir karışıklık-kaosun ardından dünyaya gelecek. Ancak tam bu noktada bir ikilem var, o da şu; mesihten önce yalancı mehdi, deccal'ın geleceğine ve bu büyük kaosu bitireceğine de inanıyorlar. Ortadoğu'daki kaosu kim bitirirse o yalancı mehdi-deccal olarak kabul edilecek işte bu nedenle de yani yalancı mehdi-deccal olarak gözükmemek için de Bush, Ortadoğu'daki kaosu bitiren kişi olarak gözükmek istemiyor. (İşte can alıcı püf noktası) İddiaya göre Bush bu varsayımlardan etkileniyor. Bu inancın müridleri Ortadoğu'da Armegeddon-büyük savaşın olacağına, savaşı bu sayede kazanacaklarına inanıyorlar.'' 27.4.2004/GÜLERKÖMÜRCÜ/AKŞAM

--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
Bu grubun hiç bir siyasi oluşum ,parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır... Taraf olunması gerekiyor isede "MÜSLÜMAN ANADOLU İNSANININ " tarafında yer alan HABER BİLGİ PAYLAŞIM STANDIDIR..
Sayfalarımızda yayınlanan yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.
"ANADOLU HABER GÜNLÜĞÜ" grubu.
Bu gruba posta göndermek için , mail atın : anadoluhaber@googlegroups.com
Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.