Bu Videoyu İzleyin Herşeyi Anlayın

PKK'nın aniden katliam gibi eylemler gerçekleştirmeye başlamasının sebebini anlamak istiyorsanız. Bu videoyu izlemeniz gerekiyor. İşte tüm şifrelerin çözüldüğü an.

Uluslararası Stratejik Araştırmalar Kurumu (USAK) Başkanı Sedat Laçiner'in NTV'deki "Neden" programında şifreleri çözdüğü konuşması.

aktifhaber

2 yorum:

  1. bunların hepsi siyaset bu ülke terörü bitirmek istedği an bitirebilecek gücü ezelden beri içinde barındırmıştır.yok dış siyaset yok doğudan oy alma bahane si ile yıllardır şehit cenazelerine tanıklık yaparız.yapmış olduğumuz yanlış siyasetin esiridir diyen yok.bence bizim hatamız biz siyaseti ve strateji anlık yapıyoruz oysa baş müttefikimiz amerika hala devam eden 1000 yıllık bi siyasetin peşinden gidiyo.onlar demmemişmiydiki kuzey ıraka nato gücü gelince burda bi kürt devleti kurulcak diye bak kuruldu pasaport verdiğimiz barzani bize kafa bile tutuyo.geleim çözüme bu terörün arkasında mademki dış gücler var bizde yaptırımlarımızı uygulayalım .1 habur sınır kapısını kapatalım yeni bi kapı açmak için müracat edelim bakalım barzani ve amerikka o kapı olmadan eylem ve söylemlerine devam ediyomu.2 incirlik hava üssünü görüşmek üzre meclise götürelim bakalım amerikanın tutumu ne 3.önceden terörle uğraşan bi özel tim kuvvetlerimiz vardı yıllardı o coğrafyayı bilen, artık uzmanlaşmışlardı geri çekilmişlerdi ya onlar yada daha profesyonel birlik kurup gönderelim.4 çok yakın bi gelecekte tüm dünyanın gözü bizim bor minarallerimizde olcak dolayısıyla tüm güçlü devletler bundan pay istiycek ozaman;dünyada bulan denge yani rusya çin iran üçlüsünü göz ardı etmeyip sadece amerika ve avrupa birliği peşinden koşmamalıyız bize uzun vadede çıkar nerde ise dengemizi ona göre belirlemeliz daha doğrusu kuran her dengeye karşılık bi denge geliştirmeliyiz saygılarımla

    YanıtlaSil
  2. şu videoyu izleyenler tüm şifreleri gerçekten çözen bir yazar görebilir.

    buyrun

    http://www.youtube.com/watch?v=BtOGSunenOc

    YanıtlaSil

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.