Cumhuriyet Gazetesi yazarı Roj TV'de


Cumhuriyet Gazetesi’nin yazarlarından Erdoğan Aydın, dün akşam kanlı terör örgütünün televizyonunda canlı yayınına katıldı.

Hükümet ve Türk Silahlı Kuvvetleri terör örgütü PKK’nın yayın organı televizyonun kapatılması için, televizyonun yayın yaptığı Danimarka’ya ilgili bilgi ve belgeleri vermişler ve kapatılması için girişimlerde bulunmuşlardı. Genelkurmay Başkanı Orgenaral Yaşar Büyükanıt daha önce yaptığı bir açıklamada, ilgili yayın organının kapatılması ile ilgili çağrıda bulunmuştu:

"Danimarka NATO üyesi. Orada birlikteyiz. AB'ye girersek orada da birlikte olacağız. PKK'nın TV'sine nasıl yayın yaptırıyor? Ben şikayet etmiyorum bir tespit yapıyorum. Dünya teröre karşı tavır alırken topraklarından terörü destekleyen yayın nasıl yaptırıyor? PKK'ya karşı müttefiklerimiz neden tavır almıyor? Bunu anlamak mümkün değil. Hazmedemiyorum." Kaynak:Sabah Gazetesi 31 Ağustos 2005


Hain pusularda onlarca vatan evladımızı kaybettiğimiz şu günlerde, Cumhuriyet Gazetesi’nden yazar Erdoğan Aydın’ın terör örgütü PKK’nın yayın organında programa katılması dikkat çekti. Üstelik söz konusu terör örgütünün yayın organı televizyon, hain saldırıların ardından Türk-Kürt provokasyonuna girmiş iken.



Terör örgütü PKK’nın yayın organı televizyonda programa katılan Erdoğan Aydın’ın 6 kitabı, Cumhuriyet Gazetesi tarafından yayınlandı.Aydın’ın kitapları, ‘Cumhuriyet Kitapları’ arasında yer alıyor. Erdoğan Aydın Cumhuriyet Gazetesi’nin hafta sonu ekinde “Tarihçe” köşesinin yazar olarak görev yapıyor
HABER A

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.