değerli gönüldaşlarım, yurttaşlarım





Değerli Gönüldaşlarım, Yurttaşlarım
Her an terörist saldırısı beklenebilecek arazi şartlarında, (kısa sürelerle de olsa ) hiç bir gözcü, nöbetçi dikmeden tüm takımı iftar açmak üzere oturtup kurban ettiren; öncü, artçı, yancı, istihkamcı salmadan, ardarda giden 15 araçlık konvoyun 8.'sine roketatarlı saldırı alarak, evlatlarımızı kurban ettiren, birlik içindeki köstebeklere gözyuman, köstebek olduğundan şüphelenilen erlere soğan soydurmak yerine operasyona çıkaran, 25 yıldan uzun zamandır bölgede konuşlanılmış olmasına rağmen araziyi biz tanımıyoruz.

Teröristler avuçlarının içi gibi biliyor diyerek, istihbarat yapmaktan aciz, öncelikle kendine teslim edilen mehmetçiğin can emniyetini sağlaması gerekirken, anasının başının örtüsüyle uğraşıp işini yapmak yerine, siyaset yapan, eşinin başı örtülü diye başkomutanına sırtını dönen komutanlara hesap sorulacak kanunları, anayasayı ortaya koyamıyorsak daha da önemlisi kendi geleceğini düşünmek yerine, Ülkemizin geleceğini düşünen siyasetçileri seçemiyorsak daha çok mehmetimizi " şehit " deyip te KURBAN vereceğiz gibi görünüyor, ne yazık ki...

Liyakatsızların yerini layıkların aldığı günleri göreceğimiz umuduyla,
Sevgi ve Saygılarımı Sunarım.

metin türkeli




--
Kim asker düşmanı?
http://antimilitarist.blogspot.com/2007/09/kim-asker-dman.html


-Sivil Anayasa, Sivil Çözüm, Sivil Güç-

--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
Bu grubun hiç bir siyasi oluşum ,parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır... Taraf olunması gerekiyor isede "MÜSLÜMAN ANADOLU İNSANININ " tarafında yer alan HABER BİLGİ PAYLAŞIM STANDIDIR..

Sayfalarımızda yayınlanan yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.

"ANADOLU HABER GÜNLÜĞÜ" grubu.
Bu gruba posta göndermek için , mail atın : anadoluhaber@googlegroups.com
Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.