Kalemine sağlık Gülzar-ı Samini...



SABIR SEVGİ VE KARDEŞLİK


Allah(cc) indinde insanlar eşittir hiç bir kavmin diğer kavme üstünlüğü yoktur.Ancak allah(cc)a olan takvalarıyla üstünlükleri vardır.Birde her kavmin kendine has meziyetleri vardır.inancına saygısı ,sevgisi bağlılığı sabrı ve kardeşlik anlayışı insana verdiği değeri, comertliği, kahramanlığı.,mertliği vede çılgınlığıBiz anadoluda yaşayan türk ırkına mensub insanları diğer insanların meziyetleriyle karşılaştırdığımız zaman hiç bir ırkta olmayan çok büyük meziyetlerimiz vardır.Irkımızınan asla övünmeyiz gerekte duymayız çünki bunu cihan alem bilir.Biz konuşmaya öğrenmeye başladığımızda; bize sev dediler yaratandan ötürü sev insanı ki, yaratanda seni sevsin.
insanı sevdik saygı duyduk kardeşsiniz dediler kardeş den de ileri olduk. incitmedik insan inciteni yaratan incitirdediler,incitmedik.
Kötülük yapana iyilik yap utanır kötülük yapmaz dediler Kötülükten kaçtık
Tevazulu ol alçak gönüllü olki yaradan sana merhamet etsin dediler yüzümüzü yere koyduk basmaz dediler.çiğnendik . Comert ol ver yaratan comertleri sever dediler verdik ne istendide yok dedikki
Sabır dediler hep sabrettik sabrımızda sebat ettik söz namustur dediler sözümüzden öldük ama dönmedik. Büyüdükçe baktıkki söylenenler çok doğru, ama aynı meziyyeti taşıyanlar arasında Başkaları bunları bilmiyorki.Ve bu sabrın da bir sonu vardır diye bekledik.Bekliyoruz sabrediyoruz.Nereye kadar.
Sıkıştığımız son kalede de biz sabrediyoruz ne zamana kadar.EVET
Bizim ırkımızın bu güzel özelliklerini taşımayanlar bizi yanlış anlıyorlar. Bizi asimile ettiklerini zannediyorlar bizim içimizdeki birbirimizle olan basit sıradan olumsuzlukları bölünmüş lüğmüz zannediyorlar unutmasınlarki bu ırk ikibin beşyüz yıldır bu coğrafyada ve dimdik ayakta.Kıyamete kadarda inşaallah.yaşayacaktır.Bu ırkın özelliklerini siz bilemezsiniz.
Sabrını taşırmaya görün zaten evlerin de fazla uzun zaman oturdular sıkılmışlar üstüne gitmeyin kararında kalın Sizlerin komplolarınızı bu ırkın mensuplarından hiç kimse yutmaz. işte bu ırkın hepsinde diplomatınız kadar diplomatlık vardır.şansınızı lütfen fazla zorlamayın milletimi ırkımı rahat bırakın
Herkes her şeyi biliyor fakat çok engin hoşgörü ve sabrı sizi aldatmasın.
Oyun yapan oyuna düşer .Bizimle oynamayın öyle tehlikeli oyunlara kalkışmayın Kendinize gelin. lütfen! Biz hırsınan kalkmayız zararınan oturmamak için herkese tavsiye ederim. ( Mahmud Samini'den alınmıştır. ) 2007'nin başından bugünlere mesaj var...
esrari/29/01/2007

--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
Bu grubun hiç bir siyasi oluşum ,parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır... Taraf olunması gerekiyor isede "MÜSLÜMAN ANADOLU İNSANININ " tarafında yer alan HABER BİLGİ PAYLAŞIM STANDIDIR..

Sayfalarımızda yayınlanan yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.

"ANADOLU HABER GÜNLÜĞÜ" grubu.
Bu gruba posta göndermek için , mail atın : anadoluhaber@googlegroups.com
Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.