PKK Gerçeği (Yazı Dizisi 3)

cocuk_gelisimi12.jpg
"Çocuklardan Teröristlere Mektuplar." Bu hayat bizim. Gülerek de olsa ağlayarak da olsa. Bizim hayatımıza birgözyaşı daha eklemeye hakkınız yok Bırakın ölmekten korkmayalım. Altına gizlendiğiniz maskelerden kurtulun. Kalbinizi intikam duygusu sarmış ama neyin intikamı kimden neyin intikamını alıyorsunuz. Siz bizi yıktığınızı zannetmeyin. En fazla kendinizi kandırırsınız. Fark ettiyseniz artık her insan siz biz ayrımı yapmaya başladı. Kimse sizi insan grubuna sığdırmıyor. Bırakın Allah'ın bize verdiği hayatı zamanımız doluncaya kadar yaşayalım. Kimsenin yaşadıkları sizin yüzünüzden yarım kalmamalı. Acaba hiç düşünüyor musunuz? Bir adamı öldürdüğünüzde acaba bunun bir ailesi var mıdır? Bir kadın öldürdüğünüzde; acaba evde bekleyen çocukları var mıdır?

Bir çocuk öldürdüğünüzde acaba oynayacak arkadaşları var mıdır diye...

Şimdi elinizi kalbinize getirin ve bir daha düşünün... Bu vatan bizim...

Damla / 5. Sınıf


Siz kimseden terbiye almadınız mı? Hiç kimseyi üzüp acı çektirmeye hakkınız yoktur. Bu kadar mahsum insanları neden öldürüyorsunuz? Çocukları, annesiz babasız yetim bırakıyorsunuz? Sizin yüzünüzden binlerce insan şehit oldular. Yüzlercesi sakat kaldı. Her gün şehit mezarlarında içi ateş gibi yanan anne ve babaların feryadını duyduğumda ben bir çocuk olarak yüreğim param parça oluyor. Acaba neden böyle bir şey yaptınız? Şehitlerimiz, bizi sizden koruyacaklarına inanıyororum. Artık bu huyunuzdan vazgeçip düzgün bir insan olmaya artık alışın. Büyük Türk Milletine teslim olun.

Edanur / 4. Sınıf



Tererüslere duygularım

Teröristler yıllardır bizim en büyük düşmanlarımızdandır. Türkiye yıllarca terörislerle mücadele etmiştir. Bununda sonucunda binlerce şehit vermiştir. Öfkemizin gelişmesini istemeyen terörisler hertürlü kötülünü yapmaya devam etmektedir. Yurdumuzu tererislerden korumanın en iyi yolu eğitimden geçmektedir. Eğitim eviyoruz ne kadar yüksek olursa terorle mücadelede o kadar başarılı oluruz.

Osman / 5. Sınıf

--
http://demirinyeri.blogspot.com/


sizin yaptiklarinizi elestirenler cok bi haltmis gibi, sutten cikmis ak kasik gibi, kendileri ayni haltı yememis gibi, insanustu hatasiz varliklarmis gibi habire konusurlar, fikir yoktur, uretmek yoktur, laf kalabaligi ve saldirgan bir tutumdur dertleri, yaralamak, uzmektir, kalp kirmak istemezsiniz, hadi git işine demek istemezsiniz ya da istersiniz de demezsiniz, bunu soyler gecersiniz, belki bigun kendileri de o boylarini 130 santim daha uzun gosteren dev aynalarindan yansiyan goruntulerinin igrencliginin ve yalanliginin farkina varir da baslarini iki ellerinin arasina alir "ben neyim" diye dusunurler umudunu tasirsiniz icinizde ya da banane dersiniz kisaca.



--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
Bu grubun hiç bir siyasi oluşum ,parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır... Taraf olunması gerekiyor isede "MÜSLÜMAN ANADOLU İNSANININ " tarafında yer alan HABER BİLGİ PAYLAŞIM STANDIDIR..
Sayfalarımızda yayınlanan yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.
"ANADOLU HABER GÜNLÜĞÜ" grubu.
Bu gruba posta göndermek için , mail atın : anadoluhaber@googlegroups.com
Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.