Sınırı gözetleyen uydu alalım...

Sayın Yazıcıoğlu çok önemli bir noktaya temas ediyor :
TELSİZ SİSTEMLERİMİZ 2 SAATA YAKIN BİR SÜRE ENGELLENMİŞ VE DAĞLICA'DAKİ ASKERLERİN HABERLEŞMELERİ KESİLMİŞTİR VE BU TEKNOLOJİ PKK 'NIN ELİNDE YOKTUR.ABD ÜSLERİ BU DURUM AYDINLANANA KADAR KAPATILMALIDIR.

İkinci olarak ne yapıp,yapıp Doğu ve Güneydoğu bölgelerimizin sınır güvenliğini sağlamaya ve sınırı gözlemeye yönelik bir UYDU satın almanın yolları araştırılmalı.Yüce Türk Milleti bu uydunun satın alınması ile ilgili olarak acilen bir kampanya başlatmalıdır.İsterse milyar dolar olsun bu uydu,mutlaka satın alınmalıdır bu teknoloji.Bu milletin çocuklarının kanları bizim için milyar dolarlardan daha kıymetlidir.( Bu uydu kesinlikle Fransa gibi , Ermeni yasa tasarısını parlamentolarından geçiren devletlere ihale edilmemelidir.Hükümet ve Genelkurmayımızı , Fransa ile olan askeri ilişkileri dondurdukları için bir kere daha kutluyorum. )
Üçüncü olarak bugün Şırnak'ta Türk bayrakları ile yürüyerek : " Kahrolsun PKK " diye bağıran Kürt kardeşlerimi muhabbetle kucaklıyorum.Konya'da Kürt vatandaşlarımızın yoğun olarak yaşadıkları bölge olan Özalkent ve Fatih-Işıklar semtlerinde,yine Kürt vatandaşlarımızınü, ellerinde Türk bayrakları ile yürümeleri ve " Kahrolsun PKK " diye haykırmaları hepimizin gözlerimizi yaşartmıştı.Ama bu haberleri vermekte ne hikmetse fazla duyarlı olmayan KONTV ve yöneticilerini de kınıyorum.
Bir özel TV'ye çıkarak : Türk Devleti Kuzey Irak'a girerse Güneydoğu'daki aç insanlar Türkiye'nin içlerine yürürler diyen ve soyadı bana Türklük dışı çağrışımlar yapan Köni Hasan'ı yani Hasan Köni'yi kınıyorum.
Bugün nette okuduğum bir yazısında Kürt vatandaşlarımız Kuzey Irak'a girilmesini istemiyorlar diye fikirler yumurtlayan Ahmet Altan'ı kınıyorum.
Yine bir TV'ye çıkıp bir terörist öldürdüğünüzde ,karşılığında 8-10 Mehmetçik kaybederseniz normaldir diyen emekli general Nejat Eslen'i kınıyorum.Peki general olarak senin görevin ne? Sen de gerilla taktiği uygula .Bu cümleden olarak Osman Pamukoğlu Paşa gibi generallerin görev sürelerinin niçin uzatılmadığını çok merak ediyorum.
Erzurum' da Kürt vatandaşlarımızın yoğun olarak yaşadıkları bir mahalleye şehitlerimizi bahane ederek saldırnaya kalkan ve başka bir bölücülük yapan geri zekalıları da kınıyorum.
Pencerelerine Türk Bayrağı asmak yürekliliğini gösteremeyen herkesi kınıyorum.Yarın Iraklı erkekler gibi ABD postalları mı öpecekler,yoksa kadınlar gibi başörtüsü alıp bir kenarda mı oturacaklar merak ediyorum.
Ali Babacan ve Cemil Çiçek sizleri seviyorum.Başbakanımızın da bazı salih rüyaları gördüğü düşüncesi ile : " İnceldiği yerden kopsun " diyorum.
Ve bu millet sahipsiz değil , maneviyat sultanının bizimle olduğunu biliyorsunuz öyle değil mi?




---------- Forwarded message ----------
From: S€D@ <marimar343@gmail.com>


BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu, Barzani'nin PKK liderlerini Türkiye'ye teslim etmemesi durumunda terörist sayılması gerektiğini ifade ederek, "Türkiye yıllarca siyasi fahişe Barzani'yi kucağına oturtup sakalını yoldurdu" dedi.

BBP Lideri Yazıcıoğlu yaptığı yazılı açıklamada, Barzani'nin PKK'yı açıkça himaye ettiğini ve Irak yönetimine bu konuda kesin bir ültimatom verilmesi gerektiğini vurgulayan Yazıcıoğlu, "PKK elebaşlarını Türkiye'ye teslim etmemesi durumunda terörist sayılmalı. Türkiye yıllarca siyasi fahişe Barzani'yi kucağına oturtup sakalını yoldurdu" dedi.

Yazıcıoğlu, Hakkari'deki baskında bazı şüpheli noktalar olduğuna dikkat çekerek, "Son olayda telsiz sistemlerimiz engellenmiştir. PKK bu teknolojiye sahip değildir. Bunu ona kim sağladı? Bu bağlamda karşılıklı güven oluşuncaya kadar ABD'nin Türkiye'deki üsleri kapatılmalıdır" dedi

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'le görüşmelerinde terörle mücadele konusunda bir rapor sunduklarını kaydeden Yazıcıoğlu, raporda yer alan bazı önerileri şöyle açıkladı:

"-Derhal Habur sınır kapısı kapatılıp, Ovacık sınır kapısı açılarak, Nusaybin, Akçapınar ve Öncüpınar'ın kapasitelerinin arttırılması gerekmektedir.

-Bölgenin jeopolitiğine uygun olarak su şişirme yöntemiyle barajlar kurulmalı ve teröristlerin geçişinin engellenmesi gerekmektedir.

-Irak sınırı fiziki şartları itibariyle güvenliği sağlamaya müsait olmadığından sınırın düzenlenmesi yeniden sağlanığ Irak içinde 35 km'de tampon bölge oluşturulmalıdır.

-Terörle mücadele yasası yeniden düzenlenmeli ve terör mahkemeleri kurulmalıdır. Terör suçları için idam cezası getirilmelidir."

(ANKA)

--
O vefasız kalbin hissetmesede.. Sana bu şarkıyı dinleteceğim.. Bu aşkın uğruna ömrüm bitsede.. Sana sevmeyi öğreteceğim... Solmadan gel artık aşkımın gülü, olsada konuşsa kalbimin dili küçücük dünyamda birbilsen seni görünmez yazıyla yazdım kalbime... --~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
Bu grubun hiç bir siyasi oluşum ,parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır... Taraf olunması gerekiyor isede "MÜSLÜMAN ANADOLU İNSANININ " tarafında yer alan HABER BİLGİ PAYLAŞIM STANDIDIR..
Sayfalarımızda yayınlanan yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.
"ANADOLU HABER GÜNLÜĞÜ" grubu.
Bu gruba posta göndermek için , mail atın : anadoluhaber@googlegroups.com
Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---


0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.