AKİF: ANNAPOLİSE KARŞI FİLİSTİN DİRENİŞİNİ DESTEKLEYİN..

mehdi akifİhvan-ı Müslimin Hareketinin Genel Mürşidi Muhammed Mehdi Akif, Filistin davasının tehlikeli bir dönemden geçtiğini, düşmanların müslümanlardan taviz kopartabilmek için şiddetli bir mücadeleye giriştiklerini belirtti.

Akif "Filistin davası, bir kişinin, bir örgütün ya da bir yönetimin –iddia edildiği gibi- mülkü değil ki Filistin halkının meşru haklarından taviz verme hakkını kendisinde bulsun" dedi.

Akif, Annapolis konferansının çalışma proğramının ve taraflarının henüz belirlenmediğini bu nedenle de Filistin halkının hiçbir ümidini gerçekleştirmeyeceğine işaretle "Filistin bütün İslam ümmetinden milyonların kalbinde canlı kalacaktır. Filistinliler haklarına ulaşıncaya, gasbedilmiş haklarını elde edinceye, günahkar gasıpların elinden hristiyanların ve Müslümanların kutsallarını kurtarıncaya kadar Filistin davası son bulmayacaktır" dedi.

Akif açıklamasına şöyle devam etti: "Filistinlilere dönüş, Kudüs ve Filistin topraklarındaki istenilen tavizleri vermesi için (herhangi bir karşılığı olmaksızın) şiddetli baskılar yapılacaktır. O halde Annapolis konferansında bulunmanın anlamı nedir? Katılım kimlere menfaat sağlayacaktır?"

Bugün Araplardan ve Filistinlilerden, Filistinlilerin birliği, Arapların birliği ve Filistin halkının meşru haklarını elde edebilmek için resmi yeni strateji için, dürüst ve ciddi diyalog beklenmektedir.

Akif açıklamasının devamında öncelikle tavizlere son verilmesi, geçmiş yıllarda neler yapıldığına bakılması, Siyonistlere karşı mücadelede safların birleştirilmesi ve Filistin halkının direnişinin desteklenmesi gerektiğini söyledi.

Annapolis konferansına katılınmaması için Filistinlilerden ve islam ümmetinden dürüst kişilerin , yöneticilerin seslerini yükseltmeleri, Filistinlilerin haklarından taviz veren ter türlü anlaşmayı reddetmelerini, eleştirmelerini isteyen Akif "düşmanla birlikte yapılan her türlü girişime karşı engelleyici bir sed olacağız" dedi


--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
Bu grubun hiç bir siyasi oluşum ,parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır... Taraf olunması gerekiyor isede "MÜSLÜMAN ANADOLU İNSANININ " tarafında yer alan HABER BİLGİ PAYLAŞIM STANDIDIR..

Sayfalarımızda yayınlanan yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.

"ANADOLU HABER GÜNLÜĞÜ" grubu.
Bu gruba posta göndermek için , mail atın : anadoluhaber@googlegroups.com
Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.