T a r a f s ı z D e ğ i l i z

bazı teröristleri atarken bazı teröristleri meclis kürsüsünden konuşturmak sizce tutarsızlık değil mi? ve terörizme hizmet değil mi?

Her seferinde terörizmden çok çektiklerini dile getirenler ve terörist olduklarını ima ettiklerini meclisten dışarı atmaya çalışanlar Büyük Teröristleri üstelikte sana bela olan Terösitlerin kurucusu ve eğiticisini Sen Meclisten konuşturursan bu ne perhiz bu ne lahana turşusu demezler mi sana..Derler değil mi? Ya siz gerçekten aptalsınız ya da büyük korkaklar..Bir kişi teröristse teröristtir bunun ırkı dini milliyeti veya çıkar unsuru olur mu? yok müttefikiysen şartlar değişir öyle mi..? nasıl oluyor bu yani senin başındaki terörizm belasını senin başına açan bunlarken nasıl oluyorda onların yöneticilerini meclisten konuşturursun..? yani elemanları atıp patrona ikram etmek düşman şirkete hizmet etmek değil midir..? Nasıl bir mantık bu..Ya hepten red edeceksin ya hepten kabul edeceksin..ABD besliyor diyorsun ayağına gidiyorsun..İsrail yetiştiriyor diyorsun Başkanlarını Meclisten konuşturuyorsun..? Bende sana diyorum ki sen güçsüzlere mi ERKEKSİN..! senin gücün bu münafıklar ortada iken işleri ile birlikte masumlara mı yetiyor..Sen gerçekleri bildiğin halde kimin ne yaptığını bildiğin halde hala bilmiyormuş gibi davranıp bir takım sözler ve siyasetle ülke bütünlüğü adına işler yaptığını söylüyorsan o zaman sende terörizme hizmet etmektesin..Yani sende başkanlarının saffında müttefiksen sende bir teröristsin..Bu denkleme göre öyle bir sonuç çıkıyor..Garipsiniz ve gerçekten küllen aptal...O zaman insanalrın size itimadı kalmıyor..niye kalsın ki..Masada kükreyenler Asıl Teröristlerin yanında kedi kesilirse bende sizin sadece piyonlar olduğunuzu düşünürüm üstelik terörizme hizmet eden piyonlar..


--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
Bu grubun hiç bir siyasi oluşum ,parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır... Taraf olunması gerekiyor isede "MÜSLÜMAN ANADOLU İNSANININ " tarafında yer alan HABER BİLGİ PAYLAŞIM STANDIDIR..

Sayfalarımızda yayınlanan yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.

"ANADOLU HABER GÜNLÜĞÜ" grubu.
Bu gruba posta göndermek için , mail atın : anadoluhaber@googlegroups.com
Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.