Fotokopisi çekilen iç çamaşırı

Merhum Adnan Menderes'in yargılandığı davalardan biri de çekmecesinde çıktığı iddia edilen kadın donu ile ilgilidir. Olayın aslı 1961′de Menderes'in avukatlığını yapan Burhan Apaydın'dan öğrenelim: "Kasadan çıkan don iddiasının aslını Menderes asıldıktan çok sonra anladım. Bir iki sene sonra Milli Birlikçiler kendi aralarında ihtilafa düşmeye başladı. Aralarında çekişmeler çıktı. Kardeşim Orhan Apaydın bir gün yanıma geldi. Sene 1962 diye hatırlıyorum. "Biliyor musun don meselesi neymiş. Sıtkı Ulay anlattı bugün. Donu kasaya Milli Birlik Komitesi'nden birisi koymuş" dedi. Donu kimin oraya koyduğunu araştırabilecek şartlar yoktu. Ben 1965′te Anayasa Mahkemesi'nden, Yassıada delillerini araştırabilmek için bir izin çıkarttırdım. Yardımcım Avukat Hüseyin Tataroğlu'nu Anayasa Mahkemesi'nin mahzenine yolladım. O donu buldu orada ve dışarı çıkaramayacağı için fotokopi makinesinde kopyasını çıkarttı. Kopyaya baktım. Üzerinde bir Paris markası vardı. İç çamaşırlar konusunda uzman hanım bir dostuma gösterdim kopyayı. O bunun bir erkek donu olduğunu söyledi. Zaten ancak erkek donu olabilecek kaba bir dondu, beli kemerliydi."

--
Blog Adresim
http://sivilinisiyatif.blogspot.com
-------------------------------------------------------------------------
KRALLARIN EGEMENLİĞİNDEKİ BİR DÜNYADA,
ZULME BAŞKALDIRAN HERKES KORSANDIR.
-------------------------------------------------------------------------

MALCOLM X'İN AZİZ HATIRASINA (Son Günleri/Suikast):
http://www.youtube.com/watch?v=Vf8_oZf7nRo#GU5U2spHI_4

--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
Bu grubun hiç bir siyasi oluşum ,parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır... Taraf olunması gerekiyor isede "MÜSLÜMAN ANADOLU İNSANININ " tarafında yer alan HABER BİLGİ PAYLAŞIM STANDIDIR..

Sayfalarımızda yayınlanan yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.

"ANADOLU HABER GÜNLÜĞÜ" grubu.
Bu gruba posta göndermek için , mail atın : anadoluhaber@googlegroups.com
Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.