İki Peygamberle açıklama yaptı( video izleyin)




Kuvvacı başkan Hz. İsa ve Musa'yı tanıttı. Böyle basın toplantısı görülmedi.
Silah üzerine ölme, öldürme yemini, 13 bin 500 kişilik 'hain listesi ve kılıç üzerine nikah kıymayla gündeme gelen Kuvayi Milliye Derneği'nde 'bu kadarına da pes' dedirtecek bir basın açıklaması yapıldı.


Teşkilat başkanı Hüseyin Görüm, kendisine cennetten bir yaprak geldiğini iddia ederek yanındaki iki kişiyi Hz. İsa ve Hz. Musa olarak tanıttı.

Kadıköy'deki merkez binadaki basın toplantısında basının karşısına geçen Hüseyin Görüm, sakalı, bordo beresi ve kafasına taktığı kuş tüyü ile ilginç bir görüntü oluşturdu.

Üzerinde 99'luk tesbih bulunan Kur'an-ı Kerim'i masanın üzerine koyarak basın açıklamasına başlayan Görüm, dünyada yaşanan savaşların Din Savaşları olduğunu ileri sürerek, Müslüman Türk milletini uyanık olmaya davet etti.

Hıristiyan ve Musevi âleminin büyük bir bekleyiş içinde olduğunu dile getiren Görüm, Hz. İsa ve Hz. Musa'yı kastederek, "Bugün size İsa'yı da Musa'yı da tanıtacağım. Bunlar insanlık için çok önemli." diyerek yan taraftaki odaya İsa, Musa diye seslendi. Görüm'ün çağrısı üzerine isimleri İsa ve Musa olan iki kişi koltuk altlarında Kur'an-ı Kerim ile odaya girdi.

Gazetecileri tehdit eden Görüm, "Bu açıklamayı yayınlamazsanız Allah'ın gazabı üzerinizde olsun." dedi



0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.