Mecid-Aksa Muhafızından İstanbulda Cuma Hutbesi (Video)


Konuşmasında FATİH SULTAN MEHMET İN TORUNLARI diye Hitap eden Raid Salih in İstanbulda Verdiği CUM'A hutbesini mutlaka izleyiniz...





Kudüs Buluşmasına Katılmak Amacı İle İstanbul'a Gelen Mescidi Aksa'nın Muhafızı Konumundaki Raid Salah İstanbul'da Verdiği Cuma Hutbesinde Herkesi Ağlattı.





Ümmetin Annelerine Seslenen Raid Salah Onlardan Tek BirŞey İstedi...İşte Raid Salah'ın Konuşmasından Bir Bölüm ;Kıymetli kardeşlerim, özellikle size ve kıymetli bacılarımıza tavsiyem şudur:Ey Müslüman bacılarımız! Özellikle sizden ricam çocuklarınızı yetiştirirken onlara Kudüs'ü sevdirin,onlara Mescid-i Aksa'yı sevdirin onları boşu boşuna dünya sevgisiyle, geçici dünya arzuları ile yetiştirmeyin . Onları yetiştirirken sizin kanınızdan, sizin ruhunuzdan olan bir insan Mehmet Fatih gibi onun büyükleri, onun babaları Anadolu'dan geliyorlar ve İstanbul şehrini göstererek diyorlar ki: "Bak oğlum orda bir şehir var,orası Hıristiyanların ve orası zalimlerin hükmettiği bir yerdir. Orayı sen alacaksın, orayı fethedeceksin , Muhammed (s.a.v)'in bahşettiği o hadise sen nail olacaksın." O ruhla yetiştirildi Sultan Muhammed Fatih , o amaçla büyüdü ve o gün geldiğinde Sultan Muhammed Fatih İstanbul'a baktı: "Ey İstanbul! Ya sen beni, ya ben seni..." dedi. Ey analarımız, ey bacılarımız! Siz bugün çocuklarınızı nasıl yetişriyorsunuz? Onları hangi arzularla yetiştiriyorsunuz ? Söylüyor musunuz "Ey oğlum! Ya Kudüs seni, ya sen Kudüs'ü..."


Filistinetkinlik.com

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.