PKK YA GÜCÜ YETMEYENLER

PKK YA GÜCÜ YETMEYENLER

Bir öğrenci kompozisyon yazıyordu, garip bir ülkede. Geçmişine hakaret ediyordu. Osmanlıya hakaret yağdırıyor, Padişahı Vahdetine HAİN diyordu.

Bir öğrenci kompozisyon yazıyordu garip bir ülkede. Öğretmeni övüyordu. Ülkesini seviyordu. Eğitimi cehaletin karşısında görüyordu.

Bu garip ülkede öğrencilerin yazdığı dereceye giren kompozisyonlara ödül veriliyordu. Ecdadına küfreden alkışlar ödülünü alıyordu. Neden hakaret ettin diye soruşturma açılınca medyanın soysuzları öğrencinin arkasında duruyor onlarda HAİİİİİİİİN diye köşelerinden yırtınıyorlardı. Lolita kızlarla aşk yaşayıp, her şeyden konuşup hiçbir şeyden anlamayan bunakta HAİNNNNN diyordu. Ecnebi ile evli hortumcunun yalakası da HAİN diyor.

Ecdadına sahip çıkanlar hainlikle suçlandı bu garip ülkede.

Bu garip ülkede öğrencilerin yazdığı dereceye giren kompozisyonlara ödül veriliyordu. Kız okulunun forması ile kürsüye geldi. Daha acemi idi. Ne saf duygularla yazmıştı öğretmenliğin kutsallığını. İçi kıpırdıyordu. Karşısında koca koca adamlar oturuyordu. Alkışlamaya gelmişlerdi ödül alacakları.

Dağlarda Teröristlere karşı elleri tetiklere gidemeyen cesur komutan kükredi bir anda. Hangi ülkenin kaymakamı olduğunu unutan mektep medrese görmüş adam olmaz dedi. Milli eğitim müdürü hangi ülkenin eğitimcisi adam “öyle uygun görüldü geç yerine” dedi.

Kız kürsüden indirildi

Komutan muzafferdi

Kaymakam huzurlu

Milli Eğitim Müdürü rahat

Hainler alkışlandı. Lakin bu ülkenin başı örtülü kızı; İHL’li olmanın, Müslüman olmanın, Onursuz bir ülkede sahipsiz kalmanın burukluğunu yaşadı.

Sustu

Kadın hakları savunucuları

Sustu

İnsan hakları hikayecileri

Sustu

Siyasilerin erkekleri, ürkekleri, karaları, akları

Sustu

Hepimiz Dink’izciler

Sustu

Bana dokunmayan yılan bin yaşasın diyenler

Nereden bilebilirdi ki kız fillerin tepişmesinde karıncaların ezileceğini. Bilseydi yazar mıydı öğrenmeliğin kutsallığını, Oda eline alırdı yazarkasa ağabeyleri gibi bütün ecdadını Haindir küfreder ödülünü alırdı.

Büyü kızım daha yol uzun. Sende büyünce ödülünü ağlatarak elinden alanlara HAİN dersin Nobel alırsın. Var mı ötesi. En azından yalan söylememiş olursun.

Hadi sokağa çıkalım

Bağıralım, yürüyelim

“ Kahrolsun PKK”

“Şehitler ölmez vatan bölünmez”

Ya Allah, bismillah, Allahu ekber”

“Oooo Türkiye”

“ Yaşa Fenerbahçe”

Not: Sahi bu garip ülkede kompozisyon yarışmasında birinci olan kızın ödülü ne olacak. Ödülü şerefli onurlu büyüklerimiz bir kilo kına ile karıştırır makam koltuklarına yakarlar her halde.

HASAN MAHİR

www.hasanmahir.com

İZLEYİN

http://video.milliyet.com.tr/default.asp?kanal=3&id=13227&tarih=2007/11/27&get=27.11.2007



____________________________________________________________________________
Hayalindeki kişiyi gökte ararken nette bul! Mynet Arkadaşım´a abone olmak için hemen tıkla!

--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
Bu grubun hiç bir siyasi oluşum ,parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır...Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş HABER BİLGİ PAYLAŞIM STANDIDIR..

Grupta yayınlanan yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.
-----------------------------------------------------------------
"ANADOLU HABER GÜNLÜĞÜ" grubu.
Bu gruba posta göndermek için , mail atın : anadoluhaber@googlegroups.com
Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.