Benazir Butto'nun son GÖRÜNTÜSÜ VİDEO

Benazir Butto'nun son GÖRÜNTÜSÜ

Bugün uğradığı saldırı sonucunda öldürülen Pakistan eski Başbakanı Benazir Butto'nun miting ki son görüntüleri yayınlandı

Butto saldırıdan önce 3 el vuruldu

Benazir Butto’nun Pakistan’ın Ravalpindi şehrinde düzenlediği miting sırasında, saldırgan tarafından boynundan ve göğsünden vurulduğu, bombacının daha sonra kendini havaya uçurduğu açıklandı.

Bir televizyon kanalı, Ravalpindi'de kaldırıldığı hastanede ölen Butto'nun başından vurulduğunu duyurdu. Bir polis yetkilisi de Butto miting alanından ayrılırken intihar saldırganının kendisini havaya uçurmadan önce Butto'ya ateş açtığını söyledi. Polis yetkilisine göre, saldırganın önce Butto'nun aracına ateş açtığını, ardından kendisini havaya uçurduğunu söyledi. Saldırıda 20 kişinin öldüğü bildiriliyor.

Pakistan, 8 Ocak’taki seçimler öncesi derin bir kaosa sürüklenmenin eşiğinde.

Bugün saldırı sonucunda hayatını kaybeden Pakistan eski Başbakanı Benazir Butto'nun miting alanından ayrılırken çekilen son görüntüleri yayınlandı.

İLK SALDIRIDAN ŞANS ESERİ KURTULMUŞTU

Pakistan eski başbakanlarından Benazir Butto, 8 yıllık sürgün hayatının ardından döndüğü ülkesi Pakistan'da saldırıya uğramıştı.

Ülkesindeki daha ilk gününde öldürülmeye çalışılan Pakistan eski başbakanı Benazir Butto’nun, birkaç dakikalık fark sayesinde hayatta kalmıştı. Saldırıda 139 kişi hayatını kaybetmiş, 200'ün üzerinde kişi da yaralanmıştı.



0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.