Bizarım hırsızdan,namussuzdan...

Düşüncelerimizde ne kadar samimiyiz? Bir test edelim bakalım.
Ben bu devlete vergi mergi vermem.Niçin hemşerim? Çünkü İslam Devleti değil . Ya öyle mi ne devleti peki? Burası Darü'l Harp.Burda cuma namazı bile kılınmaz .Vay aslanım vay,tüh biz kılıyorduk cuma namazını.İslam Devleti gelse one da vergi vermeyecek muhakkak bir kulp takacak. Adam İslamcı holding kurucusu çok zengin,sakala kurban olsun da,iki karış da sakal bırakmış .6-7 tane zavallı kız çocuğunu ve karısını terk etmiş,üniversiteli bir kızla evlenmiş,bir de çocuk yapmış aslanım benim. Günah deyil mi diye yakın çevresinden müdahale edenlere de villayı onlara bıraktım,geçimlerini de sağlıyorum diyormuş koçum benim.Dahası var mı,olmaz mı hiç ? Bu holding sahibi beyzadelerden üçüncü,dördüncü hatunları bile alanlar var. Peki bu holdinglere parasını kaptıran ve intihar eden vatandaşlar var mı,hiç olmaz mı sürüsü ile; ama kimin umurunda.
Ülkücü kardeşler ne alemde peki? Bir tanesinin bu şehirde bir fabrikası var ; ne hikmetse bunlar hatunlarını boşayıp ya da ikinci üçüncüyü almıyorlar.Ne mi yapıyorlar ? Fabrikası olandan başlayalım isterseniz :Muhasebecisi anlattı,onun yalancısıyım . Aşk yapmaya İstanbul'a gidiyor beyzade.Hem de mankenlerle. Bu mankenlerden birine de çok pahalı iç çamaşırlar almış .Getirmiş faturaları bizim muhasebeci arkadaşa. Bunları vergiden düşeceksin diye.Muhasebecisi : Tamam otel masraflarını ,benzin paranı filan düşerim ; ama bu iç çamaşırlarını nasıl düşeyim olmaz diye direnince, ertesi sene muhasebeci değiştirmiş beyzademiz.Mafya olanları ,çek-senetçileri anlatmıyorum daha..
Bu arada namuslu müslümanlar ve şerefli ülkücüler müstesna tabii,onları tenzih ederim.
Sofilerden,cemaat mensuplarından da üçkağıtçılar var mı? Üfffffff,üffff...Üf ki ne üfffff.Senden 1000 dolar alıp kaybolanı mı ararsın , ben Seyyidim numarası çekip esnafı dolandıran ve hatta batıranları mı ararsın....Gerçek Allah dostu,dürüst sufiler müstesna tabii...
Solcuları nasıl bilirsiniz efendim? Onun araştırmasını da sayın Başbakan, Deniz Baykal'ın Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı iken madenleri araştırmak için tahsis edilen ve bugünün parası ile trilyonlara baliğ olan fondaki parayı, ilgili ekiple ne yapmışlar?!Nerelerde harcamışlar bir araştırsın bakalım .MTA'dan Antalyalı üstelik Marxist ama namuslu bir hemşerisi anlatmıştı, mühendisti rahmetli neler neler biliyordu.Gel gör ki akciğer kanserinden ölmüştü.Tabii Başbakan bulabilecek mi ilgili belgeleri pek bilemiyorum.Zaman aşımına da uğradı zaten ;ama belli mi olur bir araştırsın yine de...
Sözün özü : Kul hakkı yiyen müslümandan, aldığı borcu vermeyen ülkücüden ,halkçıyım deyip halkı sömüren solcudan bizarım arkadaş bizar.Adam tutmuş askere,filan komutan Yahudi diye dil uzatıyor .Bizim hırsızlardan namuslu ise başımın üzerinde o Yahudi dediğin adam.


--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
Bu grubun hiç bir siyasi oluşum ,parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır...Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş HABER BİLGİ PAYLAŞIM STANDIDIR..

Grupta yayınlanan yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.
-----------------------------------------------------------------
"ANADOLU HABER GÜNLÜĞÜ" grubu.
Bu gruba posta göndermek için , mail atın : anadoluhaber@googlegroups.com
Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.