kim bunlar n işe yararlar ve niye gavur olmamızı isterler-gavur olsak avrupa pare verir mi bize aceb

Be! Kir olu coş…..kunBugünkü yazımda başlıktaki sabık isimli şahsa değinmeyi düşünüyorum. Aslında muhatap alarak reklâmlaştırıyor ve değer /reyting kazandırıyoruz. Ondan öte ben bu tür zevatın bizim hassaten milletin üzerinden geçindikleri fikrini taşıyorum. Bu tür insanların milletin zararına olmasına rağmen milletin ve millete ait devletin açıklarından istifade ettiklerini düşünüyorum. bu zevatın milletin lehine hiçbir adım atmadıklarını tahminli yorum Mesela 29 Aralıklı yazısında bir ata övgü düzüyor. Niye? başabakını sırtından attı diye. işte bu adamın Türkiye ve türk düşmanlığının açık kanıtı. lan olum sen 15 milyon vatandaşın oyunu almış ve ülke başbakanına bu kadar hasım davranırsan sen bu miletin apaçık düşmanı olugunun izahıdır. Diyorki "at dağerleydi, duyarlıydı, tepkilildi, saygıdeğerdi".senin gibi he bc. Devamla "yaşamında hiçbir işe yaramamış bir kez olsun bu dünya için yapmamış olanlara karşın, cihan(atın ismi) yararlı bir canlı olmanın yüceliğini kanıtladı." Adamdaki göze bak. Sen islamın ve insanlığın yüceliği ve insanlığın selameti için, şeytani tuzaklardan halası için birçok bedel ödeyen takva sahibi insanlara hakaret et ama siyaseten gidişatını beğenmedeiğin bir başbakanı düşüren ata methiye düz. İşte hitler zihniyeti. İşte sıtalin zihniyeti. Ben Atatürkçüyüm diye kendini kamufle edecek. Tabi bu yalanları yutanlar var. işte ülkemizdeki ve tüm dünyadaki insanlık dışı terörün, cinayetlerin sapkınlıkların tarlası bu zihniyet. Irak ve afganistana demokrasiyi ve cumhuriyeti getiren ve irana da getirmek isteyen zihniyet. Methiyesine devam ediyor kibre; "yalakadan anlamazdı kimseye tatlı gözükmeye kalkmazdı."nerden biliyor bu hayvanın ahvalini acaba. Diyalogları falan mı vardı. Devamla methiyelerine;"başbakanın uçağına binmek gibi,c.başkanının sofrasına oturmak gibi hebası ,beklentisi yoktu." O yüzden eşeklik yaptı derim.seninde ümidin yok heral….Dürüsttü diyor adam ata. işte bu adam önemli bir gastede yanzar.abd da yada ab de bunu kapıcı bile yapmazlar.ama çarpıklık çıplak kıralın ülkesindeki gibi bu tür yalancı terzileri başımıza tebelleş kıldılar.tabi bu tezgahlarını akp bozma niyetinde o sebeble edım şaşı bakmıyor ata,ite ,köpeğe."yüreklice gerekeni yaptı"diyor ata.oolum bc yani kirbe at kadar cesur olamıyon.korxaksın.bu kadar korku itte bile yoxtur.iyi bilirsin taxminim.Mevzuyla ilgili son bir cümle daha yazalım.bu edımlar kendilerini Kurtuluş mücadelesinin lideri Gazi Mustafa kemalin varisi gibi reklam ediyorlar ve cumhuriyeti savunduklarını idda ediyorlar.kesinlikle yalan.Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK'ün İslam düşmanı olduğu vehmindelir.ve kafalarından bir iz düşümü çıkarıp,bu sanıya göre hareket ediyorlar.Ama yanılıyorlar.Hakikaten M:Kemal ATATÜRK'ün iz düşümü (bence) chp ,Baykal deniz som vs gibiler değil.AKP ve Tayyib erdogan gibiler.tabi bu zevatı edımların bunu anlamasını beklemiyoruz.



--
kibir yapma
kendine kanma
hata yapmam sanma
sana ,saçma
gelenleri
manasız sanma
sadece kendine yanma
masivaya tapma

selâmün alâ men ittebea'l hüda
--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
Bu grubun hiç bir siyasi oluşum ,parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır...Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş HABER BİLGİ PAYLAŞIM STANDIDIR..

Grupta yayınlanan yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.
-----------------------------------------------------------------
"ANADOLU HABER GÜNLÜĞÜ" grubu.
Bu gruba posta göndermek için , mail atın : anadoluhaber@googlegroups.com
Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.