Nano teknoloji bize ne kazandıracak ?

Nano teknoloji atomların yerleri ile oynamaktır.. mesela kömürde karbon atomundan oluşmuştur elmasta.. ama biri çok pahalı ve kırılmaz diğeri ucuz ve çabuk kırılır hatta yanarak bizi ısıstır. kömür ve elmas ta bulunan karbon atomlarının dizilişleri farklıdır işte nano teknoloji bunların yerlerini istediği gibi dizmemizi sağlar.. mesela neler yapılabilir.. hiç kirlenmeyen elbiseler.. düşünsenize asla yıkamanıza gerek kalmıcak.. hiç kırılmayan cam tabaklar.. asla kokmayan ve yırtılmayan coraplar kıyafetler yapılabilir.. ve bu saydıklarım 4 sene sonra piyasaya çıkıcak. bundan emin olabilirsiniz.. bukadar emin konuşmamın sebebi ben fizik bölümü öğrencisiyim. bu konuda araştırmalar yapıyorum sizin en kolay şekilde anlayabilmeniz için bu şekilde açıkladım nano teknolojiyi.. işin teknik kısmı elbette çok karmasık.. ama oraya girmicem.. mesela erkekleri ilgilendiren bir konuda şöyle olabilir arabanız asla toz tutmucak çamur lekesi tutmucak ve asla kirlenmicek sizde arabanızı 3 günde bir yıkamak zorunda kalmıcaksınız ve boyası asla zarar görmücek nasıl güzel dimi.. ev hanımları artık çamaşır yıkamak ve ütü derdiniz sona ericek daha da detaylı bilgi isterseniz söylemeniz yeterli..


--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
Bu grubun hiç bir siyasi oluşum ,parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır...Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş HABER BİLGİ PAYLAŞIM STANDIDIR..

Grupta yayınlanan yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.
-----------------------------------------------------------------
"ANADOLU HABER GÜNLÜĞÜ" grubu.
Bu gruba posta göndermek için , mail atın : anadoluhaber@googlegroups.com
Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.