T a r a f s ı z D e ğ i l i z

Biz Kaç "Kontör"üz!

Laiklik Bahane, kontörler şahane
Tuncay Özkan, "Biz Kaç Kişiyiz" kampanyasını para basma makinasına çevirdi. Siteye girenden, yorum yazandan, üye olandan paralar ve kontörler söğüşleniyor..

Tuncay Özkan'ın 'Biz Kaç Kişiyiz' sitesi ticari mecraya dönüştü. Siteye üye olmak 8 kontöre. Üyelerin yazı, yorum ve kişisel reklamları da günlük 10 YTL'den yayınlanıyor

CHP'ye alternatif parti arayışındaki Tuncay Özkan'ın siyasi bir hareketin altyapısı olarak kurduğu internet sitesinde tüm işlemler parayla yapılıyor. 'Biz Kaç Kişiyiz' (http://www.bizkackisiyiz.com/) isimli siteye 1 milyon kişinin üye olduğu iddia edilirken üyelik işlemleri 8 kontör karşılığında SMS ile yapılıyor. Üyelik aşamasında Memleket Sevdalıları Derneği adına bağış talep ediliyor.

PARALI YAZARLIK

Kullanıcılar reklam panosuna kendi kişisel reklamları ile yazı ve yorumlarını da günlük 10 YTL karşılığında yayınlatıyorlar. Örneğin Bekir F. T. isimli bir kullanıcı "Kemalist devrime doğru özde Kemalist güneşimiz Tuncay Özkan'ın yanında, omuz omuza Kemalist zafere yürümeliyiz. Ölümüne Kemalizim" şeklindeki görüşlerini sitede yayınlatabilmek için Özkan'a 10 YTL ödeme yapıyor. Sitede satılan 2008 takviminin fiyatı ise 26 YTL. Neredeyse her sayfada bir ödeme kutusu ile karşılaşılan 'Biz Kaç Kişiyiz' hareketinin internet sitesinde bir de 'marş yarışması' var.


Tuncay Özkan'ın kitap önerileri

Sitede ücretli üyeliğe davet eden çok sayıda yazı var. Özkan üyelere 50 bin YTL tutarında kitap seti almalarını da öneriyor. 'Bu kitapları mutlaka okuyalım, okutturalım' sloganıyla satılan kitaplar Vikingler, Afrodit, Gilgamış gibi hikaye kitapları.

habervakti.com



--
Blog Adresim
http://sivilinisiyatif.blogspot.com/
-------------------------------------------------------------------------
İster Mermi Kullansın, İster Oy Pusulası,
İnsan iyi nişan almalı, kuklayı değil kuklacıyı vurmalı...
-------------------------------------------------------------------------

MALCOLM X'İN AZİZ HATIRASINA (Son Günleri/Suikast):
http://www.youtube.com/watch?v=Vf8_oZf7nRo#GU5U2spHI_4

--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
Bu grubun hiç bir siyasi oluşum ,parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır...Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş HABER BİLGİ PAYLAŞIM STANDIDIR..

Grupta yayınlanan yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.
-----------------------------------------------------------------
"ANADOLU HABER GÜNLÜĞÜ" grubu.
Bu gruba posta göndermek için , mail atın : anadoluhaber@googlegroups.com
Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.