T a r a f s ı z D e ğ i l i z

] EN BüYüK SUBAY BİZİM SUBAY!

EN BüYüK SUBAY BİZİM SUBAY!

- Başörtüsünün üniversitelerde serbest bırakılmasını protesto etmek için Anıtkabir'e giden CHP'liler gibi kesimler, orayı korumakla görevlendirilmiş askerlere "En büyük asker bizim asker" şeklinde tezahüratta bulunuyorlar. Bazı yorumcular bunu, askerin yönetime el koyması için bir çağrı olarak yorumluyorlar. Sizin bu konudaki değerlendirmeniz nedir?

- Bence başörtüsünün üniversitelerde serbest bırakılmasını protesto etmek için Anıtkabir'e giden CHP'liler gibi kesimlere yakışan tezahürat "En büyük asker bizim asker" değildir. Onlar "En büyük subay bizim subay" demelidir! çünkü Anıtkabir'i de, ülkeyi de koruyan askerlerin, Mehmetçiklerin çoğunun ailesi başörtüsünün üniversitelerde serbest bırakılmasına karşı değildir. Nitekim CHP'nin dışındaki partiler başörtüsünün üniversitelerde serbest bırakılmasına karşı olmadığına göre, CHP'nin aldığı oy da yüzde 20 olduğuna göre, demek ki toplumun ezici çoğunluğunu oluşturanlar başörtüsünün üniversitelerde serbest bırakılmasını bir tehlike olarak görmemektedir. öyleyse toplumun ezici çoğunluğunu oluşturan ailelerin şu anda askerlik görevini yapmakta olan çocukları hiç başörtüsünü tehlike olarak görebilir mi? Zaten bunların çoğunun annesi, kızkardeşi gibi aile fertleri de başörtülü değil mi? İşte onun için CHP'liler gibi kesimler "En büyük asker bizim asker" diyerek askerin yönetime el koymasını istiyorlarsa eğer, askerden umudu kessinler. Askerlerin, Mehmetçiklerin ailelerinin ezici çoğunluğu CHP'ye oy vermediler, ama subay ailelerinin çok büyük bir bölümü CHP'ye oy verdiler. Zira başta Genelkurmay Başkanı ve Kuvvet Komutanları'nın oy kullandığı sandıklar olmak üzere nerede subay ailelerinin oturduğu lojmanlar, evler varsa orada oyların çok büyük bir bölümünü CHP aldı. Hal böyleyken CHP'liler gibi kesimlerin "En büyük asker bizim asker" yerine "En büyük subay bizim subay" demesi daha doğru olmaz mı?!

Lütfü Oflaz-vakit

--
Blog Adresim
http://sivilinisiyatif.blogspot.com
-------------------------------------------------------------------------
İster Mermi Kullansın, İster Oy Pusulası,
İnsan iyi nişan almalı, kuklayı değil kuklacıyı vurmalı...
-------------------------------------------------------------------------

MALCOLM X'İN AZİZ HATIRASINA (Son Günleri/Suikast):
http://www.youtube.com/watch?v=Vf8_oZf7nRo#GU5U2spHI_4
--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
Bu grubun hiç bir siyasi oluşum ,parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır...Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş HABER BİLGİ PAYLAŞIM STANDIDIR..
Grupta yayınlanan yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.
-----------------------------------------------------------------
"ANADOLU HABER GÜNLÜĞÜ" grubu.
Bu gruba posta göndermek için , mail atın : anadoluhaber@googlegroups.com
Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---


0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.