Hangi Devirde Yasıyoruz?

Hayatımız öle bir hal aldıki en ufak bir şeye bile teknoloji ile müdahale eder duruma geldik.

Bilgisayar ve internet dünyası ile işlerimiz kolaylaşsa da Türk'ler olarak herşeyi abarttığımız gibi bunuda biraz abarttık galiba.

İnternet ortamında her şey şifrelerimiz de saklanırken ev hanımları bu şifreleri mikro dalga fırınlara bile girmeye başlamış durumda, Yıllarca fal baktığımız iskambil kağıtları ile artık fal bakmayı unuttuk, 3,4 kişilik aileler de en küçük bireyin bile bir telefonu olup ailede taoplam 15 tane telefon numarası var, İş yerinde yan masada oturan arkadaşımıza bile e-posta gönderiyoruz, e-posta öyle bir boyut aldıki arkadaş ve yakınlarımızı hal hatır sormak için bile doğru dürüst aramaz olduk, Televizyonda ki her reklamın altında bir e-mail adresi var, Hayatın 20,30 yılında belkide 60 yılında sahip olmamaya rağmen bugün evden cep telefonu olmadan çıkmak paniğe yol açıyor ve almak için düşünmeden geri dönülüyor, Sabah uyandığımızda kahvaltıdan önce online olup net'e dalıyoruz, Bunun gibi daha bir çok şey var 2000'li yıllara dair, her geçen gün nerden geldiğimizi unutup nereye gittiğimizi de bilmiyoruz aslında. Hayatımızda ki bu kolaylıklar bizi her geçen gün biraz daha tembelleştiriyor. Aslında bunu hepimiz biliyoruz ama kendimizi bunları yapmaktan alıkoyamıyoruz. Tıpkı benim size bu yazıyı bilgisayarımın başına geçip bir çok kişiye ulaştırdığım gibi... :)
--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
Bu grubun hiç bir siyasi oluşum ,parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır...Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş HABER BİLGİ PAYLAŞIM STANDIDIR..

Grupta yayınlanan yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.
-----------------------------------------------------------------
"ANADOLU HABER GÜNLÜĞÜ" grubu.
Bu gruba posta göndermek için , mail atın : anadoluhaber@googlegroups.com
Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.