T a r a f s ı z D e ğ i l i z

İlginç İlanlar

İnternet hayatımıza girdiğinden beri oturduğumuz yerden her şeyi halledebilir olduk. Marketler, alışveriş merkezleri, bilgisayar şirketleri, tatil yerleri, bankalar hepsi bir tık ötemizde.

Hal böyle olunca ilginç durumlarla karşılaşmak da kaçınılmaz oluyor tabii. Bazı internet sitelerinde açık arttırmaya sunulanlar gerçekten çok enteresan; ruhunu satanı mı ararsınız, kaynanasını ihaleye verenleri mi. Bunun gibi daha birçok ilginç ilanlarla karşılaşabilirsiniz. İnsan bunları görünce şaşırıyor ama esas enteresan olansa bu ilanlara teklif veren insanlar var. Anlamak zor...


İşte saçmalıklardan bazıları;

Ruhumu satıyorum! 24 yaşındaki bir Çinli ülkenin açık artırma sitelerinden birinde ruhunu satmaya çalışmış. Şanghay adındaki satıcının ruhuna verilen en yüksek fiyat 84 dolar!

Kullanılmamış kaynana! İngiltere'de Stewe Owen kaynanasını açık artırmayla satmaya karar vermiş. "Bu yaşlı bir kaynana ve 1980 yılından beri kullanılmadı" diye ilan veren Owen açıkartırmayı 1 Sterlin ile başlatmış.

Satılık ada İnternette en çok
rastlananlar arasında satılık ada ilanları var. Adaların fiyatları 362 bin dolarla 50 milyon dolar arasında değişiyor.

Sevgili bacağı "O benim kalbimi çaldı ben de onun bacağını" diyen genç adam sevgilisinin protez bacağını satılığa çıkarmış.

Satılık bekaret 2005'te Perulu Garcia'nın, annesinin bakımını karşılamak için satışa çıkardığı bekareti 1 milyon dolardan alıcı bulmuş, ancak Garcia son anda vazgeçmişti. İngiliz Carsy ise okul masraflarını karşılamak için bekaretini 20 bin sterlinden satışa çıkartmış.

Kelepir ülke Brükselli eski bir gazeteci ülkesini satılığa çıkarttı. 1 Euro'dan satışa sunulan ülke fiyatını 10 milyon Euro'ya kadar yükseltti.

Satılık kral evi! Rock'n Roll müziğinin kralı Elvis Presley'in 1956'da satın aldığı ve bir yıl yaşadığı ev 905 bin dolara bir medyum tarafından alındı.

Hayalet kaç kuruş? Amerikalı bir kadın, dedesi ölen altı yaşındaki oğlunun hayalet korkusu üzerine 'satılık hayalet' ilanı vermiş. 34 teklif alan ilan sahibi Colin Anderson hayaletle birlikte bastonunu da vereceğini açıklamış. Teklif edilen en yüksek fiyat ise 78 dolar. Çaresiz anne, hayaleti satın alanın, çocuğuna, onunla iyi vakit geçirdiklerini anlatmasını da istemiş!
http://groups.google.com.tr/group/sende-yaz
--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
Bu grubun hiç bir siyasi oluşum ,parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır...Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş HABER BİLGİ PAYLAŞIM STANDIDIR..

Grupta yayınlanan yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.
-----------------------------------------------------------------
"ANADOLU HABER GÜNLÜĞÜ" grubu.
Bu gruba posta göndermek için , mail atın : anadoluhaber@googlegroups.com
Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.