ÜLKÜCÜ GENÇLER: ALIN ÇELENKİNİZİ PKK YA GÖTÜRÜN! VİDEO İZLE





ÜNİVERSİTELERDE türbanın yolunu açacak Anayasa değişikliğinin ilk oylaması bugün yapılıyor. Ancak hava iyice gerildi. Dün de asker kökenli dört dernek, türban için AKP’ye destek veren MHP’yi protesto etmek istedi.
‘BUNU ALIN, DTP’YE GÖTÜRÜN’
EMEKLİ Subaylar Derneği Başkan Yardımcısı emekli Tuğgeneral Nuri Güneş, üzerinde ‘Tarifsiz düş kırıklığımızla’ yazılı siyah çelengi bırakırken, MHP’li grup ‘Onun yeri burası değil. DTP ya da PKK’ya götürün’ diye bağırdı.
ÇEViK KUVVET KORUMASI
POLİS barikatını aşan bazı partililer de çelengi yere fırlatıp parçaladı. Öfke karşısında şaşıran 20 kadar dernek temsilcisi, yakındaki mağazaya sığındı. Polis korumasında dışarı çıkan emekli askerler, ‘Yaptıkları iş değil’ dedi.
Emekli paşalara ülkücü öfkesi
Asker kökenli derneklerin, AKP ile türban düzenlemesine imza atan MHP’yi protesto amacıyla parti genel merkezi önüne siyah çelenk bırakması, MHP’li gençlerle, aralarında emekli paşaların da bulunduğu grubu karşı karşıya getirdi.
Protesto eylemi sırasında sözlü saldırıda bulunan MHP’liler, daha sonra siyah çelengi tekmeleyip parçaladı. Sayıları bir anda 50’yi bulan MHP’li gençlerin öfkesi artınca, polisle partililer arasında arbede yaşandı. Olası saldırıya karşı bir mağazaya sığınan emekli subaylar, ortalık sakinleşinceye kadar burada tutuldu. MHP’liler dağılınca emekli subaylar polis nezaretinde mağazadan çıkabildi
ÇELENGİ TEKBİRLE PARÇALADILAR

Türkiye Emekli Subaylar Derneği Başkan Yardımcısı emekli Tuğgeneral Nuri Güneş’in de aralarında bulunduğu yaklaşık 20 kişilik grup, üzerinde “Asker kökenli dernekler, tarifsiz düş kırıklığımızla” yazılı siyah çelengi MHP Genel Merkezi’nin önüne bıraktı ve MHP’yi kınayan bir bildiri dağıtmak istedi. Bir grup MHP’li “Sayın komutanlarımız bu çelengin yeri burası değil, DTP ve PKK olmalıydı. Merak etmeyin biz cumhuriyete de sahip çıkarız” diye tepki gösterdi. Atışma büyüyünce çelengi polisin elinden alan MHP’liler çelengi parçaladı ve tekbir getirdi. Öfkeli partilileri, 200 Çevik Kuvvet polisi güçlükle yatıştırdı.
akşam

11 yorum:

  1. Yerel seçimlerde Devlet için,Vatan İçin,Toprak Bütünlüğümüz İçin,Şehitlerimizin Kanlarının Yerde Kalmaması İçin,Hainlere Dur Denilmesi İçin MHP'ye oylarımızı verdik , Heleki DEVLET BAHÇELİNİN bir konuşmasında fırlatmış olduğu urgan BİZLERE OZAN ARİF'in Cellat için yazdığı bir ŞİİRİ ANIMSATTI ve YÜREKLERİMİZE SU SERPİLMİŞTİ ancak seçim sonrası ard arda yasadığımız BÜYÜK HAYAL KIRIKLIKLARI bizleri derinden SARSTI..Şimdi Sormak istiyorum Türbana verilen destek için Büronuz önüne siyah çelek koymak isteyen EMEKLİ ASKERLERE göstermiş olduğunuz TEPKİLERİ neden acaba DTP'li Milletvekillerine ve yandaşlarına GÖSTERMİYORSUNUZ..Yapılacak olan belediye seçimlerinde bu nedenlerden dolayı üzülerek oy vermeyeceğimizi belirtmek isterim.

    YanıtlaSil
  2. siz MHP ye değil aslı itibarı ile İslama düşmansınız....Mhp nin attığı adımların herbiri doğru ve yerindedir...Başbuğumuz Türkeşin izindeyiz

    YanıtlaSil
  3. Ne oldu Mhp baktı oy alamıyor başörtülüleri yanına cekmeye çalışmakta şimdi
    ne akp ne mhp nin çözümü yeterli değildir Başörtüsüne koşulsuz özgürlük istiyoruz ...

    YanıtlaSil
  4. nesrin hanımı unutmadık
    bahçelinin ve ekibinin islam karşıtı aleyhtarı duruşunu protesto için evimizden ayrıldık bahçelinin samimiyetinede güvenmiyoruz
    bu vesileyle çarşafı şerif in yasaklanma çabaları gündeme getirilmesi tavşan kulağımı olsun toplu iğnelimi olsun bizleri kahrediyor
    bizler
    gerçek ülkücü hareketin şahlanmasını bekliyoruz
    ülkücü gibi görünmek yetmez ona mangal gibi yürek lazım
    zamanında nesrin hanımın başını açarken neredeydiniz utanmadınızmı
    hele onun kendimi çıplak hissettim sözü sizi kahretmedimi
    ecevi hınzırının [do..z]önünde ceket iliklerken nerelerdeydiniz
    somuncuoğlunu yumruklamak ülkücülülmü idi
    şimdi gölgeleri taşlayın
    gönüldaş b/d

    YanıtlaSil
  5. iyi yapmışlar... herkez haddini bilsin

    YanıtlaSil
  6. TEK YOL DEVRİM

    YanıtlaSil
  7. O çelengi dağdaki DPT ye MHP götürmesi gerekmiyormu ? Türban konusunda destekledikleri içinmi dağa çıkıp mehmetçiği protesto etmelerine sessiz kaldılar? Emeklilerin kardeşleri meslekdaşları aslanlar gibi PKK ya karşı savaşıyorlar.Demokratik bir hakkı kullananlara gösterilen mafya vari tepkiyi kınıyorum

    YanıtlaSil
  8. O çelengi dağa çıkan DPT ye götürmek MHP ye düşmezmi? Türban konusunda destek verdikleri içinmi bebek katillerinin destekçilerinin dağa çıkmasına MHP sessiz kaldı O çelengi koyanlar arasında PKK ya karşı aslanlar gibi savaşanlar vardı üzerinde bayrak ve Atatürk sembolü olan çelengi mafya vari çiğneyenleri kınıyorum. Bu ülke kırk yıl önce müslüman değilmiydi o zaman türbanda yoktu sorunda .Siyasi rant için milletin duygularını kullanarak siyasi simge türbanı çıkarınlar vebalini çekecektir.

    YanıtlaSil
  9. neyini kınıyorsuzuz yahu.... Askerler de Amerikaya Erdoğanla gidip anlaşmalara imza atmadı mı? Nedir o anlaşmalar açıklasınlar ozamaan :::

    YanıtlaSil
  10. Mhp Ne yapmış Bir kaç İşçi partili gitmiş genel merkeze ve Başörtüsüne karşı Mhp nin tavrını kınıyorlarmışş...Başörtüsü yıllarca çözümsüz kalıp Kızlarımızın yurtdışında okutulmasına vesile olan saçma bir yasak..E oray gelip bunu protesto ediyorsunuz da neden kaçıyorsunuz işte öyle kovalanırsınız demokratik tepki ise bunlar bizde size demokrasiyi öğrettik demekki :)

    YanıtlaSil
  11. ülkücüyüze
    sen yorumları ne taraftan anladınsen herhade yolun başındasın bintane bahçeli başbuğa kurban olsun ülkücülükle şimdiki mhp yi karşılaştırma hele başbuğu mukayese etmeye kalkma dilin lal olur gönüldaş b/d

    YanıtlaSil

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.