Erdoğan'a Cesaret Şener'e Şeref !


Şener için kötü olan şey Erdoğan için olmadı. Erdoğan’ın aldığı cesaret ödülüne sayfalarında gururla yer veren bir takım muhafazakâr medyamız Şener’i neden eleştiriyor ?




Asıl sorulması gereken soru neden Şener için kötü olan şey Erdoğan için olmadı. Erdoğan’ın aldığı cesaret ödülüne sayfalarında gururla yer veren bir takım muhafazakâr medyamız Şener’i eleştirmeye başladı bir anda.


Bunun asıl sebebine gelince, Şener parti kurma hazırlıklarında, AKP kapatılma ile karşı karşıya, AKP’nin genel başkanı Sayın Başbakan aldığı ödülden sonra tek başına iktidar olurken, Şener’de AKP’yi bölüp iktidar olur diye mi korkuyorlar acaba ?


Fazilet Partisi’ni bölen AKP yönetiminin arasında var olan Şener’in son seçimlere katılmaması, bunun üzerine yapılan seçimlerde AKP’nin zaferle çıkması ve ardından kapatma davası ile karşı karşıya kalmasından yarar sağlaması muhtemel olan Şener, ABD temasları ve çeşitli lobi faaliyetlerinden sonra öyle görünüyor ki, bir yerlere aday…Medyamız mantıklı davranırsa Şener’i eleştirirken aslında Erdoğan’ın başlattığı bu ödül alma furyasını da eleştirdiklerinin farkına varacaklardır.

Onu sütunlarına taşımayan gazeteler ve AKP yönetimi Şener’i eleştirirken, söylenecek bir söz var;

Etme bulma dünyası bu…

KAYNAK: netpano.com


0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.