FURKAN DERGİSİNDEN FİLİSTİNLİ KARDEŞLERİMİZ İÇİN DUAYA DAVET (VİDEO İZLE)


FİLİSTİNLİ KARDEŞLERİMİZ İÇİN DUAYA DAVET


Allahu Teala buyurur:“Müminler ancak ve ancak kardeştirler.” (Hucurat 10)Kardeşlerimiz Gazze’de ölüyorlar. 6 günde 116 şehid verdik, 350’den fazla yaralı… Kardeşliğimizi göstermemizin vakti gelmedi mi?Resulullah (sav) şöyle buyurdular:


"Kim Allah yolunda bir askerin teçhizatını temin ederse bizzat gaza yapmış olur. Kim, gazaya çıkan bir askerin geride kalan ailesine hayırlı himayede bulunursa gaza yapmış olur."

Buhari, Cihad 38; Müslim, Emaret 135, 136, (1899); Ebu Davud, Cihad 21, (2509)


Kim bizzat gazveye katılmaz veya bir gaziyi teçhiz etmez veya bir gazinin ailesini hayırlı bir şekilde himaye etmez ise, Allah kıyamet gününden önce ona hiç beklemediği bir musibet ulaştırır. Ebu Davud, Cihad 18, (2503)


Yazıklar olsun mallarını biriktirip de mücahidleri unutanlara…


Mücahidlere ve Filistin halkına yardım etmeye çağırıyoruz.


Eller ceplere, yardımlar Gazze’ye…


Üstadımız Mahmud Ustaosmanoğlu Efendi Hazretleri diyor ki:“Dünyanın bir ucunda bir Müslüman ile harp ediliyorsa, bütün Müslümanların her biri kendisiile harp ediliyormuş gibi olmalıdır.” (Mahmud Ustaosmanoğlu, Risale-i Kudsiye Tercümesi, I/376)

“Bütün yasaklarda şer ve zarar bulunduğu gibi cihadın terkinde de alçaklık-fakirlik dünya nimetlerinden ve ahiret ecrinden mahrum olmak ve nice zararlar bulunmaktadır. Şu halde... Cihad hasta olan kimsenin ilaç içmesi gibidir. O ilacı içmek hastaya ağır gelse de içtikten sonra gelecek şifayı nazar-ı dikkate alınca ilacın acılığı duyulmaz hâle gelir, Allah’ın izniyle şifa bulunca daha ziyade memnun olunur.” (Mahmud Ustaosmanoğlu, Ruhul Furkan, II/526)Bütün Müslüman kardeşlerimize Allah-u Teâlâ’nın ve Resulüllah Efendimiz (Sallallahu Aleyhi ve Sellem)’in buyruklarını hatırlatıyor, özellikle duyarlı cemaatimizi Üstadımızın sözlerini dikkatli bir şekilde düşünmeye davet ediyoruz. 28 Safer 1429 / 6 Mart 2008 günü gece saat 3:30’ta Rahmân’a ellerimizi kaldırıyoruz.


Filistin’deki kardeşlerimizin muzaffer olması ve başta HAMAS olmak üzere bütün Filistinli mücahid grupların İsrail’e acı bir yenilgi tattırması için duaya kalkıyoruz.


Genel olarak bütün Müslüman kardeşlerimizi, özel olarak da kıymetli cemaatimizi bu çağrıya icabet etmeye çağırıyoruz.


YENİ FURKAN DERGİSİ YAYIN KURULU



DAVET VİDEOSUNU İNDİRMEK VE İZLEMEK İÇİN:




İNDİRME LİNKLERİ :



AVİ FORMATI
http://rapidshare.com/files/97006832/animasyon_furkan_0002.wmv.AVI.html

WMW FORMATI
http://rapidshare.com/files/97008901/animasyon_furkan_0003.wmv.html

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.