T a r a f s ı z D e ğ i l i z

GENÇ MUSALLİ [NAMAZ KILAN GENÇ]] Siyonist Yahudileri ve Onların Dostlarını Niçin Sevmem?

Buülkede en iyisi tam bir demokrasi lazım. Nesebiyetin tashihi gerekir. Nesebi gayri sahih olanların ne olduğuna bakmak gerekir. İnsanların münafık olmaları dehşetengiz çağımız
hastalığı. Münafıkları da hep Yahudiler fikir ve parasal desteklediler. İnsanlar kendilerini gizliyor. İslam'a sövüp, ben de müslümanım diyor. Yahudiliği övüp, ben yahudi değilim diye biliyor.

Öveme ve sövme zeminine gitmeden elbette hakikatleri söylemek lazım. Yahudiliğin hinliğinde olanların, müslümanların safiyetine bulantı yapmalarına hayretle okuyorum. Lütfen dikkat edelim. Elif hanım denen şahsın nereden ve nasıl beslenip desteklendiğini bilmeden konuşmayalım.Yahudi italyan sevglisi olan birinden ve babası bir (ordudan atılmış) asker olan şahıstan bahsediyorsanız, orada ki fikir hinliğine uğrayıp, imanınızı, amelinizi
islami düşünce muhkematızı bozmayın.

Yahudi ve Hristiyanları dostlar ittihaz (kabul) etmeden ve onların bu ümmet üzerinde önceden oynadıkları ve şuanda oynamakta oldukları oyunların bilincinde olmak gerekir.

Hidayet Allahtandır.Onlar asla iman etmezler. Onların imanı İslam'a küfür ve nefrettir. Fikirleri de münafıkları beslemek ve müslümanların düşüncelerini bulandırmak vazifelerine, vaziyete devamdır. Tarihi kimlikleri unutup insanlaştırılmış bir ihanetçi ve inatçı milleti
insan hüviyetine sokmak haksızlıkta sayılır. Müslümanların Kur'an'da Yahudilerin özelliklerinden haberdar olmadan, masum duygularla imana erişilemeyeceğini de bilmeleri gerekir.

Sizi ihanetci bir milleti, terörist, hileci ve cimri bir milleti insan diye tarif ederseniz, sırtlanlara insan demediğinize darılırım.

Beni Vahşi hayatın masumluğuna inandıran milletlerden teki de bunlar. Filistine bakın, Pkk'ya bakın ve Yahudi hinliğinin bize ettiklerine bakın sonra adları bizdenmiş gibi görünene, bu dönmelere bakın sonra onların Tevrat'taki tanımlanan imanlarına bakında öyle onlara insan deyin. Diyebilecekseniz.

Onlar müslümanları mezbahanelik bir hayvan muamelesi yaparken, siz hala merhamet tellallığı yapın ... Kitabımız K.Kerim'de Allah'ın tanımına tam bir bakış yapmadan...
Onlar müslümanları kesmeye bayılırken siz onlara hala insan deyin..
Herkesin hesabı Allaha aittir.

Osmanlı'nın onlara yaptığı iyiliği anlatmaya bile gerek yokken,onlardan bir kısmı Yahudiliğini bırakmadan müslümanmış gibi görünerek içimizde bizden biri gibi olarak bizi çökerttiler. İlk siyonist fikileri bunlar beslediler ve sinelerinde bir kinle, öfkeyle büyüttüler. İhaneti büyük olan bir milletten bahsederken tarihi vesaiklerle konuşmak lazım. İhanet oldukça büyükken, bizim Ermenilerle ilgili tarihi karekteristik davranışımızın dönmelere karşı olmaması da ilginçtir. Ermeniler silah'la vurup,zülümler yaptılar. Yahudiler de içten içe ihaneti besleyip, ilk sahte parayı bastılar, idari görevlerde rüşveti yaydılar. İttihat Terakkiye, Jön Türklere,batıcılık hareketlerine, toplumsal dönüşüme hız verdiler.


Çanakkale'de bize karşı, Haçlı ittifakının içinde "Siyonist Katır Birliği" olarak ta savaşa katılmışlardır.

Lozan'a İsmet İnönü'yü temsilen katılan bir hahamdı.İsrail devletini ilk tanıyan devlet olduk.Yine devletin başında İnönü vardı. Rusyadan yahudileri Türk gemileriyle, 2. Abdulhamit'in vermediği topraklara,taşıdı. Yahudilerden aldıkları desteği, öderken çok cömert davrandı İnönü. Ülkemiz'de zıtlaşmaları körükleyenler ve ayırımları besleyenlerin altında yine bu insanlar var.

Bunlar ABD'da, AB'de ya da ülkemizde...Bunlar her yerde. Bunlar halkımızın oy verdiği bütün büyük partilerin içinde... İçine sızamadıkları veya sızmadıkları partilerin de, fikirlerini,hareketlerini kontrol altında tutuyorlar.Kendilerine gelecek zaralardan kendi refleksleriyle korunmak için. Ekonomide tekeller. Onlardan izin almadan ekonomide yaprak oynamaz. Onlar istemezse, turizm bile biter bu ülkede. Onlar soyacaklarına inandıkça burdalar ve şimdi isimleri, dış sermaye ile yumuşatılmıştır.

Pkk'yı yıllardır destekleyenler, İstihbaratımızla yakın ilişkide olanlar, Askerimizle sivillerimizle kendilerine kuklalar ve iş yapacak mevkilerde siyasilerle yakın ilişki içinde olmaları bu milleti çok sevdikleri için değil, halkımızı köleleştirme gayretlerinin bir ürünü olarak varlar.Dost gibi duran en büyük düşman olanlar bunlardır. Vatana ihanet düşünceleri, vatanı besleyen düşünceleri de beslerken bizi bin yıldır kardeş kılan değerleri yok edenler de aynı mihrakın ve imanın insanlarıdır.

Masonların, halkın inancına karşı aldıkları tavırlara baktığımız da ve masonları besleyen yahudiliği de göz önüne aldığımızda nerede durduğumuzu ve halimiz,ahvalimiz nedir daha rahat görebilmekteyiz.

Siz yüzünüze gülen ama arkanızdan işler çeviren,size devamlı yalan söyleyen, aldatan, içinde işselleştirdiği bir kini tarihsel kan düşmanlığıyla besleyen, imanını size karşı kan davasına dönüştüren bir milleti nasıl seversiniz.İçiniz de ki zeki ama beyinsiz ve aptalları aldatanları nasıl beğenir veya diyaloga geçersiniz.

Yaptıkları tarihsel yanılgılarla beslenmiş zavallı bir millet sömürüsüne de geçit vererek zalimin mazlum oluşuna hükmediyor olmanıza da şaşmıyorum. Bebekleri nasıl katlettiklerine,soykırım uyguladıklarına fazlaca girmeme gerek te yok.Ama işin en ilginci de bizim bin yıllık İslam HAdimliğimizden yanı başımızda köpek öldürülüyormuşcasına sessiz kalmamızdır.Bizi etkisizleştiren zihniyete karşı durmak için,yeniden inanmak ve kıyama kalkmak ve dirilmek için, sevgiyi Allah'a has kılan bir imani olgunlukla Adaletsizlik ve zülme başkaldırmak adına sevmiyorum. İmanım bu. Bundan beni alıkoyamazsınız.
--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
Bu grubun hiç bir siyasi oluşum ,parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır...Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş HABER BİLGİ PAYLAŞIM STANDIDIR..
Grupta yayınlanan yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.
-----------------------------------------------------------------
"ANADOLU HABER GÜNLÜĞÜ" grubu.
Bu gruba posta göndermek için , mail atın : anadoluhaber@googlegroups.com
Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.