"Oylamaya Giren, Evlat Acısı Çeker"

"Oylamaya Giren, Evlat Acısı Çeker"

Cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesinde gündeme gelen bir iddia mahkeme kararıyla tescillendi.





Cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesinde AK Partili milletvekilleri oylamaya katılmamaları yönünde tehdit aldıklarını açıklamıştı
Cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesinde gündeme gelen bir iddia mahkeme kararıyla tescillendi. Abdullah Gül'ün Köşk adaylığına karşı çıkan CHP'liler, Meclis'teki oylamaya katılmaları için bazı milletvekillerine tehdit mesajları çekildiğini ileri sürmüştü.

AK Partili milletvekilleri ise oylamaya katılmamaları yönünde tehdit aldıklarını açıklamıştı. 'Evlat acısı çekmek'le tehdit edilen dönemin Bursa Milletvekili Faruk Çelik ile İstanbul Milletvekili Göksal Küçükali'nin açtığı dava dün sonuçlandı. Ankara 4. Asliye Ceza Mahkemesi, tehdit mesajını çeken Barış Ataş'ı 1 yıl hapisle cezalandırdı. Dünkü duruşmaya, sanık Ataş ile avukatı katıldı. Ataş, suç kastı olmadığını savunarak, beraatini talep etti. Yargıç Ümit Nuri Dündar, hastanede klostrofobi (kapalı yer korkusu) teşhisi konulan Ataş'a, "Hem 'kapalı yerden korkuyorum' diyorsun hem de hapse girmek için her şeyi yapıyorsun." diye çıkıştı. Dündar, Cumhuriyet Savcısı Mehmet Odabaşı'nın talebi doğrultusunda, Ataş'ın 1 yıl hapis cezasına çarptırıldığını; ancak hükmün açıklanmasının geri bırakıldığını açıkladı. Dündar, Ataş hakkında 5 yıl denetim süresi belirlenmesine hükmetti. Hükmün açıklanmasının geri bırakılması, kurulan hükmün sanık hakkında hukuki bir sonuç doğurmamasını ifade ediyor.

CHP li bir vekile bu mesaji cekseydin,vallahi belkide muebbet yerdi, isgencelerde cabasi olurdu. Nede olsa CHP bu konularda tecrubeli bir parti ne yapacagini bilir. (okuyucu yorumu)
tevhidhaber




--
Blog Adresim
http://sivilinisiyatif.blogspot.com
-------------------------------------------------------------------------
İster Mermi Kullansın, İster Oy Pusulası,
İnsan iyi nişan almalı, kuklayı değil kuklacıyı vurmalı...
-------------------------------------------------------------------------

MALCOLM X'İN AZİZ HATIRASINA (Son Günleri/Suikast):
http://www.youtube.com/watch?v=Vf8_oZf7nRo#GU5U2spHI_4
--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
Bu grubun hiç bir siyasi oluşum ,parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır...Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş HABER BİLGİ PAYLAŞIM STANDIDIR..
Grupta yayınlanan yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.
-----------------------------------------------------------------
"ANADOLU HABER GÜNLÜĞÜ" grubu.
Bu gruba posta göndermek için , mail atın : anadoluhaber@googlegroups.com
Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.