ROMANYA DERBİSİNDE SAVAŞ GİBİ OLAYLAR ÇIKTI VİDEO İZLE

Romanya'nın en büyük derbisi Rapid Bükreş-Steaua Bükreş maçında olaylar çıktı. Sahaya atılan yabancı maddelerden biri de hakemin kafasına isabet etti...

Romanya'nın en büyük derbisi olan Bükreş Derbisi'nde, Rapid Bükreş ve Steaua Bükreş karşı karşıya geldi.

Ev sahihi ekip Rapid Bükreş, Sapunaru'nun 68.dakikada attığı golle 1-0 öne geçti ve tribünler sevince boğuldu.

Ancak 5 dakika sonra maç durdu. Takımları önde olmasına rağmen taşkınlıklara başlayan Rapid Bükreş taraftarları sahaya çok sayıda taş ve çakmak atmaya başladı.



Bu sırada yabancı maddelerden biri hakem Alexandru Deaconu'nun kafasına geldi. Bir anda yere yığılan hakem, sonra toparlandı ve saha kenarına gelerek, stat görevlileriyle konuştu.




Ancak Rapid taraftarının taşkınlıkları devam etti. Hakem maçı devam ettirmeye karar verecekken, yaklaşık 15 cm'lik bir cisim, yanıbaşından sıyırıp geçince hakem maçı tatil etti.



Rapid Bükreş o sırada, 5 dakika önce attığı golle 1-0 öndeydi ama takımlarının 3-0 hükmen yenilmesine neden oldular.

Maçtan sonra açıklama yapan Romanya Futbol Federasyonu Başkanı, 'Sadece kuralları uyguladık. Rapid hükmen mağlup olacak' açıklamasını yaptı.

Rapid Bükreş yönetimi ise hakeme ateş püskürdü ve az sayıdaki Steaua Bükreş taraftarını suçlayarak, kendi taraftarlarının ağır tahriklere maruz kaldığını belirtti.



Ligde CFR Clul 56 puanla lider durumda bulunurken, 2.sıradaki Steaua'nun 47, 3.sıradaki Rapid'in de 45 puanı bulunuyordu.



0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.