T a r a f s ı z D e ğ i l i z

Amerikaya Tabi Değilseniz İşledikleri Suçlar İçin Özür Diliyorlar------------------------------------------------------( AB'ye HAYIR )

ABD ORDUSU JAPON MILLETINDEN OZUR DILEDI

MJAVENET ZIRHLISININ KAPTAN KOSKUNU SEA SPARROW ILE UCURDULAR BES DENIZCIMIZI SEHIT ETTILER GEMI HURDAYA CIKTI!

ANKARA DA SOKAKTA COCUK OLDURDULER

ASKERIN KAFASINA CUVAL GECIRDILER

FAKAT HIC OZUR DILEMEDILER

Japonya da bir ABD askerinin Japon taksiciyi oldurmesi uzerine ulke ayaga kalkti. Turk askerinin basina cuval gecirdigi halde ozur dilemeyen ABD, Japonya nin onunde egildi.

TOKYO
Japonya nin baskenti Tokyo nun guneyindeki Yokosuka da 19 Mart ta bir taksi soforunu bicaklayarak olduren donanma ussunde gorevli ABD askeri Olatunbosun Ugbogu, Japonya yi ayaga kaldirdi. Daha once ulkedeki ABD askerlerinin isledigi suclar nedeniyle sikinti ceken Japonya, ABD den aciklama istedi. Basin da olayin uzerine gidince, ABD ordusu dun Ugbogu yu Japonlar a teslim etti sonra da ABD li komutanlar Japonlar in onune gecip torenle baslarini onlerine egerek ozur mektubu verdiler. ABD Buyukelcisi Thomas Schieffer ve Japonya daki ABD Donanmasi Komutani Amiral James Kelley, Belediye baskanini makamina giderek tum basinin onunde baslarini one egip ozur dilediler.
JAPONYA NIN ORDUSU YOK FAKAT BAGIMSIZ BIR ULKE GUC HALKIN ELINDE !
ABD nin Japonya dan bu sekilde ozur dilemesi akillara Turkiye den dilemesi gereken ozurleri getirdi. ABD gemisi fuze atip Muavenet gemimizdeki 5 denizciyi sehit etmisti. Ancak ne ozur dilendi ne tazminat verdi. Turk askerinin basina Kuzey Irak ta da cuval gecirildi. Yine ABD den bir ozur gelmedi.
TURKIYE NIN ORDUSU VAR FAKAT DISA BAGIMLI BIR ULKE GUC HALKIN ELINDE DEGIL !
Japon halkini rahatlatmak icin herseyi yapacagiz ABD li general James Kelley nin egilirken, Bu cinayetin burada islenmesinden dolayi derin pismanlik ve uzuntu icindeyiz. Katilin cezasini cekecegine dair Amerika nin gerekeni yapacagini garanti ediyoruz. Yokosuka halkini rahatlatmak icin herturlu cabayi sarfedecek ve benzer bir olayin tekrar etmemesi icin tum onlemleri alacagiz seklinde konustugu belirtildi. Ote yandan Japon taksiciyi olduren Nijerya dogumlu 22 yasindaki Amerikan askeri Olantunbosun Ugbogu Persembe gunu yakalanarak sorguya alindi.

JAPONYA NIN ORDUSU YOK FAKAT BAGIMSIZ BIR ULKE GUC HALKIN ELINDE !

TURKIYE NIN ORDUSU VAR FAKAT DISA BAGIMLI BIR ULKE GUC HALKIN ELINDE DEGIL !

ABD JAPON MILLETINDEN OZUR DILEDI ! DEMOKRASININ GUCU!

zeki kentel

--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
Bu grubun hiç bir siyasi oluşum ,parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır...Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş HABER BİLGİ PAYLAŞIM STANDIDIR..
Grupta yayınlanan yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.
-----------------------------------------------------------------
"ANADOLU HABER GÜNLÜĞÜ" grubu.
Bu gruba posta göndermek için , mail atın : anadoluhaber@googlegroups.com
Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.