T a r a f s ı z D e ğ i l i z

ANAYASA MAHKEMESİ Mİ? ANA MUHALEFET MAHKEMESİ Mİ?

ANAYASA MAHKEMESİ Mİ? ANA MUHALEFET MAHKEMESİ Mİ?

Bu nasıl çoğulcu demokrasi, bu nasıl mahkeme kararları,hukukmu gugukmu belli değil..Delirmemek hele içten bile değil..ALLAH aşkına(pardon laikliğe aykırı oldu)MANİTU aşkına diyelim,Kızıl benizli bu millet ne zamana kadar kara adamın tamtamlarını dinleyecek...YİNE MANİTU AŞKINA yokmu bu memlekette harbi bir muhalefet partisi çıkaracak çoğunluk...Memleket yarısı iktidarını çıkardı ,diğer yarısıda adam gibi bir muhalefet çıkaramayacakmı? Bir an evvel bu memleketin selameti düşünülüyorsa derhal aklı selim bir muhalefet partisi çıksın...YOKSA DEMOKRASİ ELDEN GİDECEK...CHP ye oy verenler Artık utanıyor,biz demokrasi için oy verdik,insan hakları için oy verdik,memleketimizde dirlik düzenlik olsun diye oy verdik,cumhuriyetin kazanımları kaybolmasın ,egemenlik kayıtsız şartsın bu milletin olsun diye oy verdik...Oy verdiğimiz parti MAHKEME KAPILARINDA MÜBAŞİRE döndü..YOK MU BU PARTİYİ ADAM EDECEK GERÇEK BİR CUMHURİYETÇİ; MEMLEKET ELDEN GİDİYOR..MANİTU AŞKINA ...BU garip millete bir MUHALEFET VERİN,SÖZÜNE İŞİNE SADIK OLAN...İKTİDAR KARŞISINDA DEMOKRATİK BİR MUHALEFET GÖRÜRSE ELBETTEKİ BU MAHKEMELERİNDE ÇOĞULCU DEMOKRASİYE OLAN MÜDAHALESİ BİTER...EĞER BU GİDİŞE DUR DENİLMEZSE YAKINDA KORKARIZ;MÜEZZİNLER HAKKINDADA MAHKEMEYE LAİKLİĞİN ODAK NOKTASI OLDU DİYE BAŞ VURACAKLAR..Haydi sağduyulu millet,CÜMLE ALEME ADAM GİBİ BİR İKTİDAR ÇIKARDIK ,ŞİMDİ SIRA ADAM GİBİ BİR MUHALEFET ÇIKARMAKTA...MANİTU BİZİ KORUSUN...
fettah Gürbüz

--
Türk Milletinin üzerine çökmüş karabasan giderek çözülmekte ve zayıflamaktadır. Hainlerin planları bozulmakta, figüranları sürekli açığa düşmektedir. Milletin rağmına sürdürülen derin yolculuk sona yaklaşmıştır. Millet artık egemenliğine, iradesine sahip çıkmaktadır.

http://dava-vatan.blogspot.com/
--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
Bu grubun hiç bir siyasi oluşum ,parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır...Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş HABER BİLGİ PAYLAŞIM STANDIDIR..

Grupta yayınlanan yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.
-----------------------------------------------------------------
"ANADOLU HABER GÜNLÜĞÜ" grubu.
Bu gruba posta göndermek için , mail atın : anadoluhaber@googlegroups.com
Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.