Kırıkkanat'ın 'hayırlı sabah' takıntısı Video

Türk halkı için "Kıllı, kolları kısa, göbekli" gibi hakaret dolu ifadeleriyle tanınan, Cumhurbaşkanı Gül'e bile hakaretten geri durmayan Radikal yazarlardan Mine Kırıkkanat, MHP Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ekinci'nin 'hayırlı sabahlar' diye söze girmesine garip bir tepki gösterdi.

Mine Kırıkkanat'a göre 'hayırlı sabahlar' demememiz gerekiyor. Onun yerine iyi sabahlar ve günaydın demek daha doğru. Yine Kırıkkanat'a göre 30 yıl önce hayırlı sabahlar diyemiyorduk, demiyorduk. Peki 30 yıl kadar önce ne vardı da diyemiyorduk? Hemen hatırlatalım. Tarihe kara düşen kara lekelerimizde birisi yaşandı 1980 yılında.. Asker türk demokrasisine darbe yaptı.

Kırıkkanat'ın bu tepkisine MHP'li Başkan Yardımcısı Mehmet Ekinci'nın tepkisi ise daha ilginçti. 'Bu topraklarda yaşayan vatana millete hayırlı evlatlar dileyen insanlar bunu her zaman der, bu sözün altından başka şeyler aramak yanlıştır.' demesi beklenen Ekinci, 'canım ne var, günaydın da derim iyi sabahlar da, hiç alınmam' diye cevap verdi.

Kırıkkanat'ın 'hayırlı sabah' takıntısı Video İZLEEE>>>>

Moralhaber.Net


--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
Bu grubun hiç bir siyasi oluşum ,parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır...Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş HABER BİLGİ PAYLAŞIM STANDIDIR..

Grupta yayınlanan yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.
-----------------------------------------------------------------
"ANADOLU HABER GÜNLÜĞÜ" grubu.
Bu gruba posta göndermek için , mail atın : anadoluhaber@googlegroups.com
Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.