MERSİNDE KANLI BASKIN 5 ÖLÜ ! İLK GÖRÜNTÜLER

Kaymakam Abdulhamit Erguvan'dan alınan bilgiye göre, henüz kimlikleri belirlenemeyen saldırganlar, Şehit Kerim Mahallesi'ndeki çay bahçesinde oturan 3 kişiyi tabancayla ateş ederek öldürdü. Saldırganlar, kaçan bir kişiyi kovaladılar. Saldırganlar, kısa süreli takipte Abdi İpekçi Caddesi'nde tabancayla ateş ederek kaçmaya çalışan kişiyi de öldürdüler.

Olay, Şehit Kerim Mahallesi'nde eski buğday pazarının bulunduğu yerdeki açık kahvehanede meydana geldi. Kahvehanede oturan kimlikleri henüz belirlenemeyen 4 kişi, oyun oynarken yaya olarak yanlarına 2 kişi yanaştı. Zanlılar aynı masada oturan 4 kişinin kafasına ateş ederek öldürüp kaçtı. Zanlılar daha sonra yakında bulunan Merkez Karakolu'na giderek silahlarıyla teslim oldu. Kan gölüne dönen kahvehanedeki vatandaşlar şok olurken, cinayetin kan davası nedeniyle işlenmiş olabileceği belirtiliyor

Bu arada aynı aileden bir kişi de Fahrettin Paşa Mahallesi’nde sokak ortasında kurşunlarak öldürüldü. Kahvehanede öldürülen 4 kişiden üçünün Fahri, Abidin ve Sezai İlklik olduğu belirlendi.

İŞTE Baskından ilk görüntüler



KAYNAK:HÜRRİYET

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.