Pkk ve Apo

pkk ve apo


Otuz milyon insanımızın kanıyla beslenen ve halen beslenmeye devam eden Bebek Katili ve onun işbirlikçileri, hala hainliklerini devam ettiriyorlar. Yıllardır bölücülük özlemi duymakta ve bunu utanmadan açıklayabilmektedirler. Öncelikle söylenmesi gereken husus şudur: Bu ülkenin kahraman güvenlik güçleri bu hainlerle başa çıkacak güçtedir… Bu topraklar üzerinde plan yapanlar ve buna destek çıkanlar bilsinler ki, şehit kanlarıyla sulanmış bereketli Anadolu toprağı, yağız Türk delikanlılarını halen büyütmekte, beslemekte ve yetiştirmeye devam etmektedir… Sözün özü… Korkun! Korkun ki başınıza iş açmayasınız!

Sizlere sesleniyoruz Ey Tek Dişi Kalmış Canavar ve onun üyeleri!

Sizlere sesleniyoruz Şark Ülkelerinin Gözü Dönmüş Dalkavukları!

Sizlere sesleniyoruz Yerli İşbirlikçiler…

Daha düne kadar Yunanistan'a, Rusya'ya, Almanya'ya, İsviçre'ye, Fransa'ya ve de özellikle İngiltere'ye yaranmaya çalışan ve kendisini kullandıran pkk ve onun militanları, bugün yine onlar adına bölgeyi kana bulamaya çalışmaktadırlar…

Şark Ülkelerinin Gözü Dönmüş Dalkavukları ise, her iplikleri pazara çıkmış olmasına rağmen PKK'ya sıcak mesajlar vermeye devam etmektedirler…

Ya Yerli İşbirlikçiler?

pkk'nın her şeyiyle satılmışlığını bilemeyen ahmaklar! pkk üzerinden ve onların propagandalarıyla kandırılan kitleler! Açık – gizli pkk'ya destek verenler… Korkun! Korkun ki, böyle devam ederse bu devlet sizi ezecek… Akıllanın! Zira bu uzun sürmeyecek… İyi hesap edin! Yoksa pkk'yla birlikte defteriniz dürülecek… Üç bin yılık devletin nefesini boynunuzda halen hissetmediniz mi?

Yerli işbirlikçilerin ulusalcı ayağı! Asıl sözümüz size!

Zannetmeyin ki Türk Anaları yiğit doğurmaz oldu… Oğuzlar, Bilge Kağan!lar, Kürşad'lar, Alparslanlar, Başbuğlar artık belenmez oldu… Yiğit ok atamaz, kılıç kuşanamaz hale geldi… Viyana önü özlemleri tükendi… İstanbul'un Fatih'leri beklenmez oldu… Barbaros Hayrettinler'in soyu tükendi ve Kıbrıs hayal ülkesine döndü… Üç hilaller yavaş yavaş ufukta kayboldu… Sakın! Sakın bunların hiçbirini aklınızın ucuna bile getirmeyin…

Ey alçaklığı mertlik olarak bellemişler!

Sıra size geldi. Köksüzlüğünüz sizi bitirdi. Bir kez daha dirilmemek üzere toprağın verimsiz bağrına gömülme zamanına az kaldı. Sizleri ve hilelerinizi biliyoruz teker teker! Ne yapacağınızı, neler planladıklarınızı ve oyununuzu biliyoruz.

Kendilerine 'ulusalcı' diyeler ülkemiz için AÇIK BİR TEHDİTTİR!

Türk Milliyetçilerinin en önemli gündemi, bizleri arkamızdan sinsince ısıran 'Ulusalcı Cephe'nin masaya yatırılarak iyi analiz edilmesi olmalıdır.

Acı olan, bazı Türk Milliyetçilerinin 'ulusalcı' cephe tarafından kullanılma konusundaki ısrarıdır.



--
-------------------------------------------------------
Türk Milletinin üzerine çökmüş karabasan giderek çözülmekte ve zayıflamaktadır. Hainlerin planları bozulmakta, figüranları sürekli açığa düşmektedir. Milletin rağmına sürdürülen derin yolculuk sona yaklaşmıştır. Millet artık egemenliğine, iradesine sahip çıkmaktadır.
-------------------------------------------------------
--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
Bu grubun hiç bir siyasi oluşum ,parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır...Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş HABER BİLGİ PAYLAŞIM STANDIDIR..

Grupta yayınlanan yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.
-----------------------------------------------------------------
"ANADOLU HABER GÜNLÜĞÜ" grubu.
Bu gruba posta göndermek için , mail atın : anadoluhaber@googlegroups.com
Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.