TEKBİR GİYİME TEPKİ GÖSTERİYORUZ...


Başıörtülü çıplak mankenleri podyumlara çıkararak milyonlarca doları defileye ve İslam Dışı Tesettür gösterisine yatıranlar Filistin,çeçenistan,keşmir ve doğu Türkistanda ki Müslümanların işkenceler altında ölmeleri karşısında ne yapıyorlar?


HİÇBİR ŞEY !


Yeni Şafak isimli gazetenin attığı manşete bakınız "ÖZGÜRLÜK RÜZGARI" denmiş bu ne idüğü belirsiz gösteriye ...Sözde adı İSLAMİ! basından çıt yok bu rezilliğe.. demek ki; Emperyalistlerin adını" Ilımlı İslam "olarak belirlediği düzenin çarkında debeleniyor her biri.... Yıllardır yapılan bu dejenerasyonun yani Başörtüsü defilesi adı altında ki saçmalıklarla Müslüman Kadının öz be öz direniş sembolü olan Başörtüsünü Amerikanın ve Hiristiyan Batı emperyalizmasının emrine sokma girişimlerini hayretle izliyoruz...



Tekbir Giyim'e Tepki Seli


İslam'ın tesettür emrinin maksadından uzak anlayışlarla ziynet ve ziynet yerlerin gizlenmesinden öte ziynet ve ziynet yerlerini ifşa ederek sözde "tesettür" defilesi adı altında tesettürün ve tesettürlü hanımların onursal imajını zedeleyen defilesi tepki görmeye devam ediyor. Tekbir Giyim'in mail adresi, tekefonları ve faksları tepki ifadeleri ile doluyor.


İŞTE GAZETE MANŞETLERİNE YANSIYAN İĞRENÇ DEFİLE....!







Tepkilerinizi İletmek İçin Lütfen Tıklayın : http://www.tekbirgiyim.com.tr/component/option,com

Telefonla tepkinizi dile getirmek için: 0212 621 41 83 / 0212 533 17 79


1 yorum:

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.