T a r a f s ı z D e ğ i l i z

Terörist Olmak Yasal mıdır?

Terörist Olmak Yasal mıdır?

Resul Kürşat Şahsi

Türk Milleti on yıllardır terör lanetine can vermektedir. Yıllardır gün geçmesin ki bu millet bir evladının dağda, şehirde ne idiğü belirsiz bir çakalın kurşunu ile şehit edilişi ile yanmasın..Yılardır terör lanetine can verdiğimiz halde Türk Milleti'nce yetkilendirilen kurumların terör örgütlerinin legalleşmesine göz yummaları Türk Milleti için en az verilen şehitler kadar yürek yakan bir durumdur. Bu sözüm Türk Milleti'nin yetki verdiği devlet otoritelerine kendilerinin fazlasıyla bildikleri gerçekleri acizane hatırlatmamdır.
Türk Devleti'nin malı olan birçok üniversitede teröristler yuvalanmış durumdadır. Kimi üniversitelerimizde Türk kimliğini ifade etmek tehlike içerir hale gelmiştir. Bu teröristler muntazaman terör propagandası ve provakatif eylemler yapmaktan geri durmamaktadırlar. Fikri ayrılıklar içindeki çeşitli terör örgütlerinin legal birimleri (bu da Türkiye'ye özgü bir terim olsa gerek) Milli varlığa karşı birbirlerini kollamakta ve desteklemektedirler. Yurdumun şehirleri Allah'ın her günü Türk Devleti'ne meydan okuma ve terörist propaganda içeren eylemlere tanık olmaktadır. Büyük şehirlerimiz terör örgütünün uzantısı ve para kaynağı olan uyuşturucu, hırsızlık, gasp gibi suç çetelerinin pençesindedir. Terör örgütünü finanse ettiği bilinen ve kimliği belirsiz kişilerce infaz edilen bir uyuşturucu tacirinin (Behçet Cantürk) silah ruhsatında bu iktidarın (akp) içişleri bakanının imzasının bulunması devletin bu tür suçlulara karşı aldığı önlemleri ve bu suçlularla mücadele azmini gösterir niteliktedir.
Yazının Devamına Aşağıdaki Bağlantıdan Ulaşabilirsiniz...


--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
Bu grubun hiç bir siyasi oluşum ,parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır...Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş HABER BİLGİ PAYLAŞIM STANDIDIR..

Grupta yayınlanan yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.
-----------------------------------------------------------------
"ANADOLU HABER GÜNLÜĞÜ" grubu.
Bu gruba posta göndermek için , mail atın : anadoluhaber@googlegroups.com
Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.