T a r a f s ı z D e ğ i l i z

1 MAYıS İSYANCILARI İÇİN, VALİ SUÇ DUYURUSU YAPSIN!

1MAYS İSYANCILARI İÇİN, VALİ SUÇ DUYURUSU YAPSIN!
02.05.2008, 12:56
1 Mayıs 2008 olaylarının bilançosunu Vali açıkladı. Devletin ve Milletin zararı milyonlarca dolar. 530 gözaltı var. 38 kişi yaralı. 1 Mayıs 2008 olaylarının bilançosunu Vali açıkladı. Devletin ve Milletin zararı milyonlarca dolar. 530 gözaltı var. 38 kişi yaralı.


Olaylarda 8'i polis 38 kişi yaralandı, 530 kişi gözaltına alındı. İstanbul Valisi Muammer Güler, 1 Mayıs kutlamalarında tedbirler sayesinde olayların büyümeden önlendiğini söyledi.
Daha ne olsun? İstanbul savaş alanına, Lübnan, Filistin, Irak'a döndü..1 Mayıs kutlamalarında çıkan olaylarda 8'i polis 38 kişinin yaralandığını; 530 kişinin de gözaltına alındı. Güler, Taksim'de gösteri yürüyüşüne izin verilmeyeceğinin defalarca açıklanmasına rağmen, bazı kesimlerin, kanunsuz gösteri yapmada ısrarcı olmasının gerginliğe yol açtığını söyledi. Vali Güler, olaylar sırasında ele geçirilen 2 tabanca ile çok sayıda molotof kokteyllerini basın mensuplarına gösterdiŞimdi Vali'nin yapması gereken hemen bu kanunsuzca eylemler yapılmasına sebep olan sendika başkanları ve yöneticileri hakkında hemen, " tutuklanma talebiyle ceza ve maddi zararı tahsil talepli" hukuk davaları açmalı. Hazine avukatları, Cumhuriyet Başsavcıları , polis müdürleri ile toplantılar yapıp TV, gazete haberlerini delil göstererek davalar açmalı. Valilik yasak koyup, halkın vergilerini gaz ve göz yaşatıcı bombaları eyemcilerin üzerine atmakla olmaz.Patlayan, esnafın, masum devlet memurlarının alın teri vergilerdir. Bunlar israf edilemez!Edenler hesap vermelidir. Milletin ve Devletin malı ve canı Valilere emanettir. Valiler illerde her bakanlığın temsilcidir..Vali bu hesabı soramıyor, sadece bomba attırıyor, uçakla İstanbul'a 3 bin polis getirtiyorsa. 3-5 gün sonrada bu isyanı unutturuyorsa İSTİFA ETMELİDİR!O makamlar hizmet etme, hesap sorma yeridir! İl özel idaresi bütçesinden milyarlarca lira harcayıp " İstanbul Şarkıları " CD'si yapıp BEDAVA dağıtarak Valilik yapılmaz. www.dursunboran.com


--
-------------- Bu İleti Hakkında Bilgi ------------
Bu iletinin taciz olduğunu düşünüyorsanız, aşağıdaki adresi kullanarak Google Gruplar çalışanlarını uyarabilirsiniz. Bu okuyucuya saygımın gereğidir.

http://groups.google.com.tr/groups/abuse?url=http%3A%2F%2Fgroups.google.com.tr%2Fgroups%2Fprofile%3Fenc_user%3DO6-otxYAAAB44mLrU7A9ToPSmo6Y7_Gbo4cocwWvDVg2RHsu8f1bCg%26&_done=%2Fgroups%2Fprofile%3Fenc_user%3DO6-otxYAAAB44mLrU7A9ToPSmo6Y7_Gbo4cocwWvDVg2RHsu8f1bCg%26&
--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
Bu grubun hiç bir siyasi oluşum ,parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır...Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş HABER BİLGİ PAYLAŞIM STANDIDIR..
Grupta yayınlanan yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.
-----------------------------------------------------------------
"ANADOLU HABER GÜNLÜĞÜ" grubu.
Bu gruba posta göndermek için , mail atın : anadoluhaber@googlegroups.com
Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.