Ezilenler İçin Savaşa Devam Edeceğiz


El Kaide liderinin, İsrail'in 60. kuruluş yıldönümü sebebiyle yaptığı konuşmanın tam metnini sansürsüz olarak sizlere sunuyoruz...





BATILI İNSANLARA...
"İşgal devleti İsrail'in kuruluşunun 60. yılında mücadelemizin sebepleri...







"Rahman ve Rahim olan Allah'ın adıyla...


Genelde Batılı insanlara,


Selam hidayete tabi olanların üzerine olsun.



Bu konuşmam, bizim medeniyetimizle sizin medeniyetiniz arasındaki savaşın ana nedeni, yani Filistin davası hakkında olacaktır. Bu mücadele sizin politikalarınız yüzünden her geçen gün büyüyor ve ben ifade etmek isterim ki; Filistin davası benim Ümmetimin bir numaralı temel meselesidir. Bu, beni çocukluğumdan beri motive eden ve diğer (11 Eylül'ü gerçekleştiren) 19 kişiyi büyük bir motivasyonla adaletsizliğe ve baskıya maruz bırakılanları savunmak ve Yahudi saldırganları ve onların destekçilerini cezalandırmak için savaşmaya sevk eden önemli bir unsurdur.Daha sonra sizin saldırganlığınız Lübnan'da devam etti ve böylece tüm bunlar 11 Eylül'e kadar ki ve bundan sonraki olayların sebebi oldu. Bu noktada sizin dikkatinizi şuna çekmek istiyorum:Sizin aranızda gerçeği bilmek isteyen adil kimseler için önemli bir imkan var. Yahudiler devletlerinin kuruluşunun 60. yılını kutluyor ve Batılı liderler de bu kutlamalarda yer alıyor.Bu kutlamanın benim 3 noktada özetleyeceğim çok önemli anlamları var:Birincisi:Bu olay açıkça 60 yıl önce İsrail gibi bir devlet olmadığını gösterir. Fakat daha sonra Filistin topraklarına askeri kuvvetle zorla işgal edildi. İşte bu sebeple İsrailliler savaşmamız gereken işgalcilerdir.
İkincisi:Bu olay, bu ve benzeri meselelerde sizin medyanızın objektifliği ve profesyonelliği terkettiğini göstermiştir. Sorumlu kimseler 60 yıldır sizin beyninizi yıkıyorlar. İşgalci istilacı Yahudileri kurban ve toprakları işgal edilen Filistinlileri terörist olarak göstermek için gerçekleri baş aşağı ediyorlar. İşte bu noktada gerçekleri gizlemek ve bize karşı sürdürülen gayrimeşru savaşta yer alamları için Batılı insanlar arasında yanlış yönlendirilen bir kamu görüşü oluşturmak için büyücü rolünü üstlenen egemen medyanın tehlikeli yüzü ortaya çıkıyor. Bunun aynısı açıkça Irak'ın işgalinde de sergilendi. Bu Siyonist lobisi medya Beyaz Saray'ın liderlerinin ve taraftarlarının yalanları için propaganda yapmak için gerçekleri baş aşağı gösterdi.

Üçüncüsü:Bu kutlamalara Batılı liderlerin katılımı, açıkça onların bizim topraklarımızdaki adaletsiz Yahudi işgalini desteklediklerini ve onların bize karşı İsraille aynı safta yer aldıklarını gösteriyor. Zaten Yahudileri desteklemek için Güney Lübnan'a askerlerini göndererek de bunu doğrulamışlardı..Batılı politikacılar hala Ortaçağ zihniyetinde "diğerlerinin" topraklarını işgal edip, insanlarını öldürüp, onların ezginliklerini soyup onları ezerek yaşamlarını sürdüyorlar. Bu açıkça petrolünü sörmürmek ve insanlarını aşağılamak için gerçekleştirilen Irak'ın işgalinde Bush ve Blair tarafından gösterildi.Balfur bildirisi uyarınca Britanya Yahudilere Filistin'i işgal hakkı tanımış olsa da, ve hatta Birleşmiş Milletler Filistin'i Yahudilere teslim etme kararı olmuş olsa dahi, bu bildirilerin bizim nezdimizde hiçbir değeri yoktur ve bizi ilgilendirmez. Hiçbirşeye sahip olmayan birinin onu vermeye hakkı yoktur.Birleşmiş Milletler konseyi sizin bir aracınızdan başka hiçbirşey değildir. 60 yıl önce başlayan barış görüşmeleri hala devam etmektedir. Ancak aptalları aldatmaktan başka birşey değildir. Cihadın Filistin'i özgürleştirmenin tek yolu olmasına karşın, Bushun bir devlet için sarfettiği duygu yuklu kelimelerle yaptığı vaadler meseleyi ertelemekten başka birşey ifade etmemektedir.. Böylece, biz adil olmayan kimselerin gayrimeşru olarak hilekarlık ve silahlı soygunlar başkalarının haklarına tecavüz etme eğiliminde olduklarını anladık. Eğer otorite onların ellerinde olsaydı, devletin ve silahlı gangasterlerin gücü arasında herşey daha kötü olacaktı.Bugün geldiğimiz noktada ise kötülenen terörizm ve silahlı soygun en fazla askeri güce sahip liderler tarafından yapılmaktadır. Yani felaket bölgesel değil, küreseldir.Biz sizin savaşınız yüzünden içinde bulunduğumuz büyük trajediye rağmen, dayanacağız ve saldırganlara karşı savaşımızda dürüst olacağız. Ancak bütün bu katliam, ifsad, soygun, seviyesizlik ve kabalıkları yaptıktan sonra, sizin politikacılarınız hala prensipler hakkında konuşmayı sürdürüyor. Bu katlanılamaz bir iki yüzlülüktür. Eğer siz hırsızlık yapmışsanız kötülük bulacaksınızdır. Utanın ve değerler hakkında ssarfettiğiniz yalanlarınızı kesin.Şimdi, ben Filistin'tin gerçeğinden, meseleyi aydınlatan ve sizin değerlerinizin çarpıklığını gösteren, örnekler vereceğim.Çifte standart sizin politikacılarınızın karakterlerinden biridir. ıÜüİsrail Yafa ve Hayfa'da olduğu gibi bubi tuzaklı arabalarla sivilleri, kadınları, çocukları öldürürken siz Filistin örgütlerini teröristler olarak tanımlıyorsunuz, onları boykot ediyor ve cezalandırıyorsunuz. Ve dahası Siyonist hareketler Filistinlileri korkutmak için Filistin köyleririnde katliamlar yapması, onları köylerinden çıkarttıkları hakkında sizin görüşünüz nedir?Sorunun cevabı, sizin hamile kadınların karınlarının kesilerek açıldığı Deir Yassin katliamının emrini veren eski kana susamış adaletsiz Siyonist hareketin liderleri Begin'le ilişkinizle açıkça ortadadır.
Bundan daha dehşet verici ve çirkin bir terörizm var mıdır?

Bu mücrimliğin en üst ve yozlaşmanın en alt noktasıdır. Hiç bir insan, savaşla hiçbir ilişkisi olmayan bir köylü kadını öldürebilir ve hamile olduğu halde onun karnını keserek açabilir mi?
Bu korkunç cürümü görenin saçları ağarır ve eğer bunu kanıtlayan belgeler olmasa buna inanılamaz. Dahasa bundan gurur duyduğunu söyleyen ve eğer Dir Yassen katlimaı olmasaydı Filistinliler asla topraklarını bize bırakmayacak ve biz de asla burada olamayacaktık diyen İsrailliler var.Peki, Batı'nın Begin'e bakışı nedir? O işlediği suçlar sebebiyle cezalandırılacağına, başbakan olarak tanındı ve bununla da yetinmeye Batı, onu "Nobel Barış Ödülü"ne layık gördü.Bu nasıl bir saldırganlık ve adaletsizlik...Masumların kanı ne kadar ucuz...Bu nasıl bir merhametsizlik ve vahşilik...Der Yassen'de katliamlar hiç durmadan art arda geldi. Ve bugün biz tüm dünyanın bakışları arasında olan olaylarda Gazze'nin katledilmesini yaşıyoruz. 1,5 milyon kişi ölümcül kuşatmanın yol açtığı ilaç eskikliği ve kötü beslenme sebebiyle yavaş yavaş ölüme terkedilmiş durumda...Bunun da ötesinde, sizin politikacılarınız çoğu kuvvetsiz kadın ve çocuklardan oluşan insanlara yapılan kuşatmayı kendi bölgesinde bağlaması için Mısır hükümetine baskı uyguluyorlar. Bundan sonra, siz bana Mısır'da "Beni İsrail"in çocuklarını öldüren Firavun destekli Haman'ın Cahiliyyesi'nin değerleriyle, çağdaş Cahiliyye'nin (Cahili devletinizin) değerleri arasında olan bir farkı söyleyin.Sonuç olarak, adaletsiz Firavuni politikalar izleyenlere karşı çocuklarını savunanlar ve onlara karşı düşmanlık besleyenler suçlanamaz. Biz ezilen insanları savunmak adına hakkı güçlendirmek için İsrail ve müttefikleriyle savaşmaya devam edeceğiz!Ve Allah'ın izniyle biz, yeryüzünde tek bir İzzetli Müslüman kalıncaya kadar Filistin'in bir karışını bile asla teslim etmeyeceğiz!"Diken eken, üzüm biçemez"Selam hidayete tabi olanların üzerine olsun...
Usame Bin Laden / El Kaide Lideri


Tercüme: Press Medya

/SÜTUN HABER

1 yorum:

  1. İsrail illegal bir devlettir.Yok olması Haktır

    YanıtlaSil

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.